- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Tele van a tököm ATI-AMD drivereivel, pedig sok éves rutin, meg tapasztalat megvan a ki**szott telepítéssel kapcsolatban. Próbáltam felrakni a 7.12-őt. Természetesen minden latakarít, majd drivet telepít, végén WIN újraindít, majd CCC szar, hiba, meg hiba, meg hiba. Jó, megint minden le, újra telepít, újra szar. Csak ccc le, újra telepít, megint szar. Annyira unom már, hogy ennyire hitvány trágya az egész ATI!!! Egy nagy csalódás!!! Most ne jöjjön nekem senki Try Tools-al meg "minek a CCC". Kell és kész! Szerintem nem nagy elvárás, hogy egy driver működjön úgy, ahogyan kéne!! Szal, majd rakok új XP-t, de ha akkor is szar, én olyan levelet írk ATI-nak, hogy öröm lesz olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest