Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
andriss
üzenetére
sztem jocskán lassabb lenne. én anno régi gépen megjártam avval h izmosabb vga-t vettem bele és szinte semmi elönyöm nem származott belöle mert a proci/ram kevés volt...jo ez a kari, nem akarlak lebeszélni rola, de sztem jobban járnál ha gyüjtögetnél és késöbb konfigot cserélnél. persze hacsak ez anyagilag lehetséges.
-
TasiA
senior tag
válasz
andriss
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem megy rajta, csak azt, hogy MEDIUM kicsit már sok. HA variálod a MEDIUM és LOW beállításokat, vagy kikapcsolod az árnyékokat, akkor már semmi gond. Azért annyira nem gyenge a kártya, de ehhez a játékhoz a NASA gépei sem lennének jók.
NEma kártyával van gáz, hanem a game durva. -
TasiA
senior tag
válasz
andriss
üzenetére
Nagyobb harcban akad mint a picsa. Több gépet is raktam össze: sajátom; aztán X2 4200@2500mhz + 2GB RAM , a harmadik X2 5200 + 2GB RAM és mindegyiken szaggat mediumban 2600XT-vel, ha nagyobb harc , vagy "eksön" van. Legalább is engem zavar mikor 19-20 FPS-el (vagy annyival se) megy a game, de pl a tulajnak nem tünt fel. Neki úgy is "nagyon állat" volt. Ha meg csak úgy szaladgálsz erre-arra, akkor szépen megy, de hát nem ez a lényeg egy FPS-játékban.
Ezért nem is játszom vele, inkább COD4. -
TasiA
senior tag
válasz
andriss
üzenetére
én tápra nem mondok semmit, egyéni rizikó, RAM, meg kell, COD4 meg menne. Havernak 2600+ os sempron régi fajta Socket A, +1GB RAM meg 7300GT ddr3 AGP és megy, mert hálózni szoktunk. Jó lehet nem MAX grafika, de símán élvezhető a game. 1024-768-ban , többit ne kérdezd. Szal egy 2600-al símán jó lesz. A másik gamét nem ismerem.
-
TasiA
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
NEma kártyával van gáz, hanem a game durva.
Ezért nem is játszom vele, inkább COD4.
windowsba kéne megoldani
. A legtöbb PRO, meg XT órajeleken.