- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Nekem (egy ASUS 2600XT 1.4ns Samsung kártyával) a legjobban a HIS 2600PRO biosa jött be. Ezzel tudtam elérni a legmagasabb órajeleket és abszolút stabil is.
A 880 mhz-s gpu probléma más tészta, azt csak 1 módon lehet kiküszöbölni tudtommal, ha AMDGpuClockTool-lal (AGCT) húzod. Ugyanis valamiféle védelem vagy bug miatt 857Mhz feletti GPU-beállításnál visszaesik a valódi sebesség 10-20 Mhz-re. -
éN79
addikt
A kártyán lévő ramon a néven túl találsz még 2-3 sornyi különböző karaktersorozatokat, ezeket írd be google-be, illetve ha találsz benne 10, 11, 14-re utaló számokat, akkor ez utal(hat) a ram sebességére ns-ban, samsungnál legalábbis ha jól emlékszem a középső sor utolsó két számjegye utal rá.
Itt találsz a lap alján konkrét képet is (és magyarázatot is) : [link]
-
fagy53
nagyúr
Használd a "Válasz" gombot, a BIOS frissítés meg nem segít a memória tuningon. A Hynix ennyit bír és kész.
Az Asus honlapját nézd meg BIOS ügyben, mert mástól csak pontosan olyan BIOS a jó, ami a kártyáddal minden szempontból azonos VGA-ról származik, ebben meg mi a jó?
Törődj bele a 850/750 órajelekbe, így is szépen muzsikál ennyi pénzért ez a kártya. -
éN79
addikt
Akkor teljesítményre van állítva nálad alapból, szóval nem ez a "gond".
Nálam most nincs tuning, alig játszok, így mindek, de AGCT-vel ha emlékeim nem csalnak 890-900 GPU frekit és 900 feletti "stabil" ram frekit sikerült anno elérnem, igaz pár lefagyás kíséretében. A gpu-t kb. 5-6 lépésközben sikerült talán a 857 fölé emelni, óvatos, 15-20 MHz-es lépésekkel a közelében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest