Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Szóval van nekem egy HIS Ati Radeon hd2600xt AGP-s kártyám 512mb GDD3-as és van egy celeron, 2.4-es procim. Olyan hibák vannak a játékokban, hogy pl carbonba vannak a kicsi nyilak, a loading jelek meg ilyesmik amelyeket zavarosan mutat. Az ilyen kicsi mozog dolgokat zavarosan mutat és pl az Alfa Romeonak a benzin tartáj is zavaros. Mint mikor elveszik az adást a tv-ből olyan zavaros. Állitolag egy eerosebb procival megoldható a probléma. Csak aza az hogy az előbb mlitett probléma lépett fel. Amúgy a BIOS frissitést mire értetted? Új BIOS-t kellene rakin vagy mi? Vm javaslat mindehez?
Már augusztus óta hogy ezzel a problémával küszködök és azóta nem isjátszottam semmit kivéve a szomszédba egy kicsit 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már augusztus óta hogy ezzel a problémával küszködök és azóta nem isjátszottam semmit kivéve a szomszédba egy kicsit