- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
fagy53! A link még mindig nem jó!
-
empir3
tag
Kezd kihalni a topic! Ne hagyjuk!
-
empir3
tag
S valaki az én kérdésemre?
-
empir3
tag
Más véleményre is kiváncsi vagyok!
-
empir3
tag
válasz
Louloudaki #13699 üzenetére
Köszi a választ!
Attól még más véleményeket is elfogadok
Ja és ha ez aprogram felkerül akkor minden játék "fölött átveszi az irányitást"?
-
empir3
tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem
(mint mindig). Letöltöttem az Infernal nevű game-t és az tartalmaz egy Ageia Physix nevű progit. S az volna a kérdésem, hogy ez a progi mire jó? Mivel vannak ilyen ageia asus VGA-k és az ilyesmit az ATI szereti e? Vagy nem is kell felrakni, mert ilyen nélkül is szépen mehet a game? Met a game infojában ilyen ageia-ra épül a game.
-
empir3
tag
S még volna kérdésem ha nem baj
Azt akarom megkérdezni, hogy BIOS update eseteén, szóval letöltöm a BIOSomnak megfelelő frissitését, ezt hogy tudom használni? Vagyis hogy rakom fel? És ha felrakom akkor milyen veszélyek léphetnek fel vagy ez olyan mint1 sima instalálás vagy nagy bajok is adóthatnak belőle?
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #13623 üzenetére
tzsolesz! Amúgy tényleg van benne valami, hogy a venti beporosodott
De amúgy szoktam pucolni úgy 3 hetente, igaz, hogy van már 1 hónapja, hogy nem pucoltam ki és észrevettem azt, hogy terhelés nélkül a kártya 57-60 fok között jár. De mikor kipucoltam akkor is volt, hogy újrainduilt a kép. Ja és a proci csere után, mondtam volt, hogy 2 szer is ujraraktam a windowsot és a Mozilla Firefox egy jó párszor kilép csak úgy és kiirja hogy Mozilla összeomlás. RAM miatt nem lehet?
Vagy a BIOS-ba nem volna rendesen beállitva a RAM? Pedig auto módon van.
-
empir3
tag
És nekem tud valaki segiteni?
LilProphet kérdése előtt van közvetlenül az én kérdésem.
Amúgy a Catalystba be kelle legyen kapcsolva az AGP write? Mert ahogy feltelepitettem a 8.12-es driver-t, nem állitottam semmit rajta, úgy hagytam ahogy saját magának beteszi a Catalyst (aamtőr kérdés, mivel nem vagyok jártas az ilyen dolgokban). -
empir3
tag
válasz
tzsolesz #13616 üzenetére
De túlmelegedéstől nincs ahogy, mert megnéztema BIOS-ba a processzor hőfokát és 30 és 40 fok között van. A BIOS a proci visszatétele után az alapbeállitásokra került és mi visszaállitottuk ahogy volt, vagyis nagyrészét (amúgy én a BIOS beállitásokhoz nem értek
) Valyon valamit kifelejtettünk volna?
Csak az advance menüpontba alitottuk a dolgokat és a CPU menüpontba. A CPU menüpontba van az overclocking az disabledre van álitva, és ha enabled-re állitom, végül is mi lesz a haszon belőle? Amúgy köszi a válaszodat!
-
empir3
tag
Sziasztok! Egy gond megoldodik és jön a következő
Most az lenne a gondom, hogy amióta megpróbáltuk betenni az intel procit (533 FSB, 1 mb cache, ezzel nem indult el a gép és visszatettük a régit, pedig meg jumpereltuk is de manuálisan) Szóval visszaekerült a celeron 2.4ghz-s 128 kb rendelkező cacheval, és azóta indulgat újra a gépem pedig a bios beállitásokat is ujra beraktuk amilyen volt mert a jumperelessel le nullázódott. Még 2szer is ujra tettem a windowsot hátha azzal volt a baj, de nem! Időközönként indul újra csak úgy magától. Hól lehet megnézni a BIOS verziószámát, mert jóvolna egy BIOSUPDATE. Ha belelépek a BIOS-ba ott nem irja! Vm tanács? Válaszotokat megköszönném!
-
empir3
tag
Én sajnos nem értek ilyen dolgokhoz, ha tudnám segitenék. Csak azért néztem be, hogy: "Kellemes ünnepeket" kivánjak mindenkinek.
-
empir3
tag
Érdemes-e 8.12-es drivert feltelepiteni? Vm változás vagy siker valakinél jelentkezett-e?
Mert újra kellene telepitsem a gépem és gondoltam, hogy ezt felrakom ha már van új verzió. (AGP Hotfix esetében).
-
empir3
tag
Sziasztok! Kellene segitsek egy osztálytársamnak hogy kellene aktiválni a windowst de csak safe mode-ba engedi belépni. És safe mode-ba hogyan kell windowsot aktiválni?
-
empir3
tag
Túlmelegedéstől a gép indulhat-e újra? (ezt most nem a vga-ra értem, pl proci?)
-
empir3
tag
Megoldodott a probléma a 8.9-es catalystal
Köszönöm segitségeiteket, de azért még jöhet az új proci
Amúgy az agp hotfix 8.9 nem tartalmazza a HDMI audio drivert és azt kötelezőe telepiteni? Mert az eszközkezelőben egyéb eszköznek észleli.
-
empir3
tag
Amúgy mire jó a hyper treading function, ezt irja a BIOS könyvében, mint funkció és azt irja, hogy xp alatt futtattható csak.
-
empir3
tag
m952-es chipsettel rendelkezik. Azonba telepitem újra a rendszert és akkor új drivert teszek fel nem az gyárit amit vele adtak és majd kiderül, hogy miként alakul a dolog.
-
empir3
tag
válasz
barnam_ #13407 üzenetére
Egyesek szerint a procival megoldható a probléma és egy új driverrel. De én úgy gondoltam, hogy mikor az új proci belekerül akkor egyből egy winreinstall és a legujabb driver. De hogy érted, hogy milyen alaplapom van?
Márka? Mertha igen akkor nem tudom a választ.
Amúgy socket 478-as proci jár bele!
-
empir3
tag
válasz
barnam_ #13405 üzenetére
Szóval van nekem egy HIS Ati Radeon hd2600xt AGP-s kártyám 512mb GDD3-as és van egy celeron, 2.4-es procim. Olyan hibák vannak a játékokban, hogy pl carbonba vannak a kicsi nyilak, a loading jelek meg ilyesmik amelyeket zavarosan mutat. Az ilyen kicsi mozog dolgokat zavarosan mutat és pl az Alfa Romeonak a benzin tartáj is zavaros. Mint mikor elveszik az adást a tv-ből olyan zavaros. Állitolag egy eerosebb procival megoldható a probléma. Csak aza az hogy az előbb mlitett probléma lépett fel. Amúgy a BIOS frissitést mire értetted? Új BIOS-t kellene rakin vagy mi? Vm javaslat mindehez?
Már augusztus óta hogy ezzel a problémával küszködök és azóta nem isjátszottam semmit kivéve a szomszédba egy kicsit
-
empir3
tag
Sziasztok! Nekem még mindig ugyan az a probléma áll fennt amit még emlitettem volt kb 1 hónapja. Gondolom emlékeztek
Na hoztak egy 2.8 ghz-s pentium 533-as 1 mb cahce-val rendelkező procit és beleraktuk, hogy ezzel hátha a videokártya megfelelően fog működni, de az a helyzet, hogy mikor beleraktuk az új procit nem indult a gép, vagyis indult bekapcsolt de se kép se hang meg a biosba se lehetett belépni. Jumpereltük is de úgy sem sikerült. Majd visszaraktuk a régit és akkor azzal már ment is a gép de a BIOS-t újra bekellett állitani és ott a CPU beállitásoknál az első parancsnál lehet váltosztatni hogy locked vagy unlocked, de nem engedte ezt a változtatást
Vajon ez lenne a hunyó? Amúgy aki hozta ezt a procit azt mondta, hogy ki volt próbálva.
-
empir3
tag
Azt szeretném megkérdezni hogy a HIS Ati Radeon hd2600xt-nek elége egy 450w-os táp ahhoz hogy tökéletesen fusson, tehát ne legyen probléma!?
-
empir3
tag
Helló! Volna egy kis gondom, márpedig az, hogy tegnap erőst unatkoztam és persze acarbon a geépemen van, de nem jatszok amig be nem szerzek egy pentium prcit a celeron helyett és na mentem egy kört, mielőtt beleléptem volna a játékba azelőtt megnéztem hogy hány fokon van. 70 fokon volt kereken és mentem 1 kört a carbonon és újraindult a gép! Túlmelegedett a kari vagy nem birta a proci? És ma is megtörtént ez a baleset vele! De honnan tudnám megnézni hogya venti megy-e anelkul hogy leszedném az oldalát és ugy kapcsolnám be agépet! Mert egy kicsit nehézkes heleyn vana gép. Végül is valyon miért indul ujra a gép?
-
empir3
tag
A kártya átlag hőmérséklete mennyi kellene legyen? Nekem felmegy 68 fokra is és csak netezek. Vagy a celeron proci miatt is melegedhet?
-
empir3
tag
válasz
VaniliásRönk #13017 üzenetére
Amugy ezt tartalmazza-e az Audio driver-t az agp hotfix 8.9? Vagy ha nem tartalmazza akkor muszály telepiteni audio drivert az ati-hoz?
Ja és a 8.10 es nem egy régi verzió?
-
-
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #13005 üzenetére
Mind1 megprobálom azzal a procival és ujra rakom a windowsot és indulásból az agp hotfix 8.9-es driver-rel probálom ki! De amúgy sokan irták hogy az egyik baj a celeron proci lehet, mert gyenge cucc. Mostmár nem tudom mi tévő legyek.
Probálgatom össze-vissza, uj proci, uj driver, csak kár hogy a pénzem meg rá
-
empir3
tag
válasz
barnam_ #13002 üzenetére
De, van pl a pro streetben is ezek a hibák lépnek fel, amúgy is a kaártyának a dobozán azt irja hogy amd vagy pentium proci kell. Ha ezzel se oldódik meg akkor vissszaküldöm gariba.S ha ujat küldnek és azzal is ez lesz a gond akkor nem a kártya a hibás. És akkor vissza arégi 9550-est
De én még küszködök a siker után.
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #13000 üzenetére
Ez amit irtam az előbb 800FSB-s! De ezt használatn veszem és még garanciát is ad rá az illető! Csak itt az a lényeg hogy a processzorral oldodjon meg a hiba (már emlitettem volt régebb is) a pl a carbonban a nyilak egy kicsit zavarosak meg ilyenek de amugy 3d-ben nincs gond, tehát a táj a kocsi midnen tökéletes. Egyedül a Lamborghini Gallardonak a hatso lámpája kicsit zsikozott! Elméletileg egy jobb procival megoldható a gond.
[B][/B]CPT.Pirk: én ettől a kártyától nem szeretnék megválni, mert tudom hogy játékoknál mire képes
Tehát én ragaszkodok ehhez a karihoz és azért küszködök hogy hátha sikerül a probléma megoldása. Igaz jól meg a kari de ha már megy akkor tökéletesen menjen.
-
empir3
tag
Sziasztok. úgy néz ki hogy lesz egy proci ami intel penitum 2.6ghz de 512 cache. Ehhez nem értek
és ez a penitumoknal a gyengékbe sorolhatók? Mert láttam olyan ahol 1mn cache. Csal ehhez nem értek ugyhogy a kettő közt nagy különbség van-e teljesitménybe?
-
empir3
tag
Van az AMD oldalán a 8.9 ati driver hd2600-hoz az agp hotfx. Valki már kiprobáltae és jutotte vm pozitivumhoz is?
-
empir3
tag
Volna egy kérdésem! Nekem még mindig a celeron procim van meg 2.4 ghz-s és a gyári driver. Szóval van az open Gl menüpönt és ott van hogy "24-bites z-puffer mélység támogatása" és Tripla puffer ésezeket játékoknál érdemese bekapcsolni? S amint mondtam hogy olyan problémáim vannak hogy pl a loading jel és a nyilak zavarosak pl a Carbonba és ha játszok egy gyenge procival a kárty erőst terhelődik-e? Szabade játszanom és a driverbe mindent beállitsak ilyen prco mellett?
-
empir3
tag
tzsolesz! Még régebb adtál egy linket, hogy van az atimhoz egy agp hotfix, csak most volt idöm, hogy kicsit utánna nézzek, szóval azt akarom kérdezni, hogy elöbb le kell venni az elöző drivert? És ez a hotfix tartalmazza-e a CCC-t? Vagy csak egy "kiegészitő" ez a hotfix?
Amúgy részvétem a kártyához! :
-
empir3
tag
Itt az elöző hozzászólásban van egy link az intel.com-on a 478sockett procikról és honnan tudnám megrendelni? Lehetőleg vadi új kellene.
-
empir3
tag
válasz
barnam_ #12857 üzenetére
Ok. Kösz. Amúgy a procit 478-as socketben keresem, mert nekem az talál és van egy hd2600xt-m celeron processzoron. És van néhány hiba játék közben pl a nyialk a carbonba kicsit zavarosak és a pro streetben is. Azt mondták hogy egy proci csere elméletileg megoldja a problémát.
-
empir3
tag
Sziasztok! Már irtam volt hogy le kellene cseréljem a Celeron procit egy Pentiumra, elméletileg azzal tökéletesen fog müködni a kártya. Végül is az lenne a kérdésem hogy nortwood vagy prescott a procik a jok? Melyik jobb a 2 közül?
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12481 üzenetére
Kösz, hogy válaszoltál és tudom hogy a procim miatt adodnak a gondok de mar tervezek beszerezni egy intel pentium 3ghz-s procit! De majd a 1-2 het mulva fogok neki intézkedni mert holnap utazok el! Ja és kösz linket is igaz hogy még nem próbálom
ki de csak érdeklödtem
Szerkesztve: Amúgy te hányas catalystot használsz? Amit a karival adtak vagy töltöttél le?
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12443 üzenetére
Állitólag ez az agp hotfix "megnyomja" a celeron procikot! Öszintén megmondom, hogy én nem értek ahhoz hogy prescott vagy nem. Ezt jó volna elmagyarázni
Amúgy Steve-0 nem biztos hogy a vidókártyával van a gond ha kilép a játék verseny után. Lehet az Windows probléma is szerintem.
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12441 üzenetére
Hát igen én néztem az AMD oldalán, ott van 3 oszlop: elsőkén tki kell választani a windowst, a másidikba hogy radeon és a 3dikba hogy hd2600, de ott zárójelbe azt irja hogy PCIe-re van driver és az szerintem nem fog találni AGP-re! Amúgy 2gb ramom van, 2.4ghz celeron proci, persze agp alaplap. És ahogy elnézem egy socket478-as proci kellene!
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12439 üzenetére
Tehát a monitor és a proci a hunyó. Kösz, hogy irtál de amúgy visszatérve hogy milyen driver van feltelepitve én azt raktam fel amit vele adtak és egyesek szerint azt nem szabad. Szóval ha volna egy nagyobb monitorom és egy jó procim akkor ezzel a "gyári" driver-el is tökéletesen kellene müködjön, tehát nem kell frissitgetni a drivert. Jól gondolom?
Szerkesztve: Amúgy az elöző videókártyámon egy ati 9550-esn 800x600-on jol futtak a játékok csak azaz hogy ezt a kártyát 4 évvel ezelőtt vettem és a mai dolgok nem futnak rajta és azért vettem meg a hd2600xt-t. Valyon az xt nem szereti a 800x600-as felbontást? És a 9550-es pedig azzal müködött optimálisan?
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12437 üzenetére
De ismerek olyant akinek agp-be van egy hd3650-es es csak a procija mas annak egy pentium processzora van és neki jól müködik a kártya igaz hogy nem 15ös monitorja van hanem nagyobb. De egy pentium procival és egy nagyobb monitorral teljes lenne a siker? Amúgy úgy értem a játékokkal kapcsolatban, hogy pl a loading jel elég zavaros. És igy értve a menüben is pl a nyilakat jobbra vagy balra (a carbonban) az sem tiszta!
Szerkesztve: Ja és a Pro Streetben is ezt csinálja! Ezzel a két játékkal probáltam! Nem rég vettem a karit egy 512mb GDDR3-as
-
empir3
tag
Sziasztok! Én még mindig tökölök a HIS ATi HD2600XT-vel, mert játékokban nem jeleniti meg a szövegeket rendesen! De játék közben 3d-ben nincs semmi gond, de ez a hiba azért zavaró! Amúgy AGP-re van a kari es celeron processzorra
Pl egy pentium 3ghz-s procin jól müködne e? Vagy még a monitor is befojásolhatja nagyba? ( hát igen van egy 15-ös monitorom
és csak 800x600-as felbontást birja úgy hogy ne pillogjon a kép). Ja ésa driver egy 8.43-as amit vele adtak!
-
empir3
tag
válasz
VaniliásRönk #12298 üzenetére
Szóval csak ugratni akartál? Nézd, nekem problémáim akadtak és nem tudom mi tévő legyek ugyhogy öszinte válaszra várok...
-
empir3
tag
válasz
VaniliásRönk #12296 üzenetére
Na hát..... Még ilyenről sem hallottam! Nem jön hogy elhitdjem hogy egy progi kiégeti a procit
-
empir3
tag
válasz
VaniliásRönk #12294 üzenetére
Kösz, hogy irtál, de még volna három kérdésem
1. Az AGP Hotfixet ha felrakom akkor az előtt le kell-e vegyem az elöző drivert vagy telepitéskor felül irja?
2. Celeronon miértne müködne rendesen? Volt már szerencsém más gépén hogy Celereonon egy ilyen kari tökéletesen müködött.
3. Celeronra végül is nyugodtan feltelepithetem-e az agp hotfixet?
Tényleg ne haragudj, hogy ennyit kérdezősködök csak biztosra szeretnék menni. -
empir3
tag
válasz
VaniliásRönk #12292 üzenetére
De amúgy a tápnak is van köze nem? És miért baj ha az eredeti drivert tesszük fel? Amúgy kösz hogy linket adtál.
Amúgy itt van egy AGP Hotfix! Az mire jó? Ja és nekem intel celeron. S ez arra is jó vagy csak AMD-re?
-
empir3
tag
Amilyent vele adtak! A gyárit!
-
empir3
tag
Sziasztok! Na megvettem egy HIS ATI Rdeon hd2600xt-t AGP-re GDDR3-as és a Pro Streetben összefut a menü és összevankuszálodva a dolog
és egyedül a kocsinak és a tájnak nincs semmi baja. Szóval azt akarom kérdezni hogy, rákellett kötni a tápra a kártyát és azt irja a dobozan hogy minimum 450w-os táp kell. Az enyém pedig 300-as és ez visszatudja fogni a kártya teljesitményét ha nem kap elegendő áramot? Mert én ezt hallottam
Válaszotokat megköszönném!
-
empir3
tag
Hogy érted? Mi nem volt rajta? Nem értem amit irtal
Bocs!
-
empir3
tag
Kösz a választ éN79! Amúgy ezt a karit én AGP-re veszem. Hát dilemmába vagyok azért még mindig, mert ha a sima és az ICEQ Turbo között van ár különbség akkor nem kellene valami jelentős változásnak lennie?
Amugy azért kerültem dilemmába
mert youtube-on láttam olyan videót ahol his ati radeon hd2600 pro-on az egyiknek akadozgatott a pro street és a másiknak simán futott csak azt nem tudom hogy kinek milyen volt sima vagy ICEQ Turbo. Végül is mit javasoltok?
-
empir3
tag
Ugy 20 ezer körül, de a hütéstől gyorsabb lesz a kártya vagy lényegébnen mit csinál a hütés? (tudom hülye kérdés, de mégse tudom)
. Amugy kösz hogy irtál gyiku! És végül óriási külonbség van e az ICEQ Turbo és a sima között?
-
empir3
tag
Sziasztok! Én most kellene vegyek egy HIS ati radeon hd2600pro-t 512mb-ést, de mi a külőnbség az ICEQ Turbo és a sima között? Válaszotokat megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest