- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #9901 üzenetére
Egy a gond, nem akarok sokat ríni, hogy napok, illetve hetek alatt 20-30ezreket bukok a türelmetlenségem miatt. Lásd 24K-ért vettem a 2600XT-t(amit még ma sem bántam meg, mert nagyon jó kari, sőtt, jobb mint amire számítottam), de 3 nap múlva ránéztem az árára 18K, azután egy hétre 16k volt a gddr4-es verzió. Azért akarok egy olyan VGA-t venni, aminek már nem sokat esik az ára, és még mindíg "fullos" kari. Elég volt abból hogy mindíg az árcsökkenés előtt három nappal veszem meg minden hardveremet. Így jártam az alaplapommal is.
Szörnyű szórások vannak a VGA piacon, van olyan kereskedés ahol egy árban vannak a 9600GT meg a 2600XT egyes változatai, de 8600GTS van sokkal drágábban mint 9600GT vagy HD3850. Sőtt van olyan kiszerelésű 8600GT, hogy csaknem annyiba kerül mint egy HD3870.
Tehát ha valaki felkészületlen ebben a témában, akkor vagy nagyon rossz üzletet csinál, vagy 5-ször olyan jót.
Tehát ma nem az ára szabja meg a VGA sebességét, hanem a szörnyű valóság.Közben elgondolkoztam az időtállóságról, tudom hogy az előző hozzászólásomban még azt írtam, de nem ebben az értelemben, hanem abban, hogy meddig tud jó teljesítményt nyújtani a game-ben.
A 2600XT modernebb felépítése miatt volt anno jó vásár, hát most erre mit mondjak, sokra megyünk vele. Szerintem nem vált be ez az elmélet az ATI-nak. Én azt mondom hogy ilyen téren majdnemhogy jobban járunk egy "elavult" csúcskarival. A fejlesztők úgysem foglalkoznak az új ati karikkal, tehát nem azokra írják a játékokat, hanem a régi NV-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest