Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzsolesz
üzenetére
Szerintem nem tudsz venni olyan hardvert, aminek nem csökken az értéke egy idő után; vga-ban biztos nem. Azért érdemes középkategóriás vga-t venni, 30k körül, így kevesebbet buksz. Én most 512MB-s 8800GT-t vennék; ahogy néztem korábban, a HD4xxx nem lesz olcsó.
BukottHangya: Ha XP-d van, a CCC-ben betudod állítani a képfrissítés felülbírálását, ha Vista-d, ott nem, mert egyszerűen nincs benne a CCC-ben. ATi Tray Tools-al belehet állítani a képfrissítést. Egyébként Vista-n szinte minden játék 60Hz-en megy (ATT nélkül), XP-n jó, de ha AA-t állítok be, akkor is átvált 60 Hz-re.
-
válasz
tzsolesz
üzenetére
a 96GT ára most stagnálni tűnik (majdnem eltaláltam, mikor kell venni - de csak majdnem
), a 3850 még az utóbbi hetekben is kúszott lassan lefelé. szerintem ez a két kártya többé-kevésbé elég lesz 12x10-es felbontásig bezárólag még egy darabig, max. egy adott ponton elhagyja az ember az élsimítást.a 2600XT szerintem nagyon jó vásár volt, ha az ember tudja, mire akarja használni (és most is az, ha nincs extra 10-12e egy dupla olyan erős kártyára) - én pl. elég nagy részben az UE3 engine-es játékok dömpingje miatt vettem. Oszt' jó volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a 3850 még az utóbbi hetekben is kúszott lassan lefelé. szerintem ez a két kártya többé-kevésbé elég lesz 12x10-es felbontásig bezárólag még egy darabig, max. egy adott ponton elhagyja az ember az élsimítást.