- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothzoltan
tag
gondoltam egy egyhetes corel-túra után megfingatom egy kicsit az új hd2600xt-t egy Witcherrel. a game elindul kezdővideó meg a menü-beállítások stb betölt, tölt a csik, és amikor indulna az első valódi videó a játékban a monitor egyszerűen nem kap jelet, kikapcsol, töltés leáll (házon lévő ledből következteteve) és beáll az agyhalál a gépnél. csak újraindítással tudom életre kelteni (megjegyzem ez nálam nem megszokott dolog).
az első gondolatom hogy a 300W-os codegen táp kevés a kártyának és ezért áll le mert gondolom a nagyobb terheléssel arányosan nagyobb feszültséget venne fel, ... gondolom én. de szerintetek is ez lehet a gáz?
csak egy 80-as vinyó, az alaplap meg 3-4 usb-s eszköz van fenn a tápon (még optikai meghajtót sincs a gépben), létezik az hogy ilyen feltételek mellett kevés neki a 300W?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest