Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tothzoltan tag gondoltam egy egyhetes corel-túra után megfingatom egy kicsit az új hd2600xt-t egy Witcherrel. a game elindul kezdővideó meg a menü-beállítások stb betölt, tölt a csik, és amikor indulna az első valódi videó a játékban a monitor egyszerűen nem kap jelet, kikapcsol, töltés leáll (házon lévő ledből következteteve) és beáll az agyhalál a gépnél. csak újraindítással tudom életre kelteni (megjegyzem ez nálam nem megszokott dolog). az első gondolatom hogy a 300W-os codegen táp kevés a kártyának és ezért áll le mert gondolom a nagyobb terheléssel arányosan nagyobb feszültséget venne fel, ... gondolom én. de szerintetek is ez lehet a gáz? 
 csak egy 80-as vinyó, az alaplap meg 3-4 usb-s eszköz van fenn a tápon (még optikai meghajtót sincs a gépben), létezik az hogy ilyen feltételek mellett kevés neki a 300W?
- 

tothzoltan tag haló srácok, egy kis segítséget kérnék: 
 a sapphire hd2600xt (agp) hűtője nem bizonyult elegendően halknak (így pár nap használat után), és szeretném lecserélni a gyári hűtést valami halkabb megoldásra.
 vizhűtés kizárva, passzív és aktív hűtés (esetleg kombinálva) szóba jöhet.
 szétnéztem néhány e-shopban de szinte nem is találtam semmilyen hűtőt - vagy nem volt a kompatibiltási listákban - ami jó lenne ehhez a vga-hoz.
 hálás lennék tudnátok valami ajánlani.fontos hogy a kártya nagyon jó hűtést kapjon (túlmelegedést messziről szeretném elkerülni) és az élettartamot sem szeretném csökkenteni. magyarul kockáztatni nem szeretnék, csak a biztos megoldások érdekelnek. köszi előre is  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

értem, és meg vagy vele elégedve?
  értem, és meg vagy vele elégedve?