Új hozzászólás Aktív témák
-
tothzoltan
tag
gondoltam egy egyhetes corel-túra után megfingatom egy kicsit az új hd2600xt-t egy Witcherrel. a game elindul kezdővideó meg a menü-beállítások stb betölt, tölt a csik, és amikor indulna az első valódi videó a játékban a monitor egyszerűen nem kap jelet, kikapcsol, töltés leáll (házon lévő ledből következteteve) és beáll az agyhalál a gépnél. csak újraindítással tudom életre kelteni (megjegyzem ez nálam nem megszokott dolog).
az első gondolatom hogy a 300W-os codegen táp kevés a kártyának és ezért áll le mert gondolom a nagyobb terheléssel arányosan nagyobb feszültséget venne fel, ... gondolom én. de szerintetek is ez lehet a gáz?
csak egy 80-as vinyó, az alaplap meg 3-4 usb-s eszköz van fenn a tápon (még optikai meghajtót sincs a gépben), létezik az hogy ilyen feltételek mellett kevés neki a 300W? -
tothzoltan
tag
haló srácok, egy kis segítséget kérnék:
a sapphire hd2600xt (agp) hűtője nem bizonyult elegendően halknak (így pár nap használat után), és szeretném lecserélni a gyári hűtést valami halkabb megoldásra.
vizhűtés kizárva, passzív és aktív hűtés (esetleg kombinálva) szóba jöhet.
szétnéztem néhány e-shopban de szinte nem is találtam semmilyen hűtőt - vagy nem volt a kompatibiltási listákban - ami jó lenne ehhez a vga-hoz.
hálás lennék tudnátok valami ajánlani.fontos hogy a kártya nagyon jó hűtést kapjon (túlmelegedést messziről szeretném elkerülni) és az élettartamot sem szeretném csökkenteni. magyarul kockáztatni nem szeretnék, csak a biztos megoldások érdekelnek.
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest