- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothzoltan
tag
gondoltam egy egyhetes corel-túra után megfingatom egy kicsit az új hd2600xt-t egy Witcherrel. a game elindul kezdővideó meg a menü-beállítások stb betölt, tölt a csik, és amikor indulna az első valódi videó a játékban a monitor egyszerűen nem kap jelet, kikapcsol, töltés leáll (házon lévő ledből következteteve) és beáll az agyhalál a gépnél. csak újraindítással tudom életre kelteni (megjegyzem ez nálam nem megszokott dolog).
az első gondolatom hogy a 300W-os codegen táp kevés a kártyának és ezért áll le mert gondolom a nagyobb terheléssel arányosan nagyobb feszültséget venne fel, ... gondolom én. de szerintetek is ez lehet a gáz?
csak egy 80-as vinyó, az alaplap meg 3-4 usb-s eszköz van fenn a tápon (még optikai meghajtót sincs a gépben), létezik az hogy ilyen feltételek mellett kevés neki a 300W? -
tothzoltan
tag
haló srácok, egy kis segítséget kérnék:
a sapphire hd2600xt (agp) hűtője nem bizonyult elegendően halknak (így pár nap használat után), és szeretném lecserélni a gyári hűtést valami halkabb megoldásra.
vizhűtés kizárva, passzív és aktív hűtés (esetleg kombinálva) szóba jöhet.
szétnéztem néhány e-shopban de szinte nem is találtam semmilyen hűtőt - vagy nem volt a kompatibiltási listákban - ami jó lenne ehhez a vga-hoz.
hálás lennék tudnátok valami ajánlani.fontos hogy a kártya nagyon jó hűtést kapjon (túlmelegedést messziről szeretném elkerülni) és az élettartamot sem szeretném csökkenteni. magyarul kockáztatni nem szeretnék, csak a biztos megoldások érdekelnek.
köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

értem, és meg vagy vele elégedve?