- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuckfarts
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete vettem egy agp-s (nem óhajtok még áttérni pci-expressre) sapphire 2600 pro-t és lenne vele egy gondom. Amikor elindítom a gépet és úgymond "semmi megterhelőt" nem végzek vele - tehát csak netezek, videót, képeket nézek, ilyesmik - egy-két perc után a színskála összes létező színében elkezdenek kockák megjelenni a képernyőn (mintha túlmelegedne) és egy idő után menthetetlenül le is fagy. Viszont ha közben megfejelem valami 3D-s cuccal, mondjuk egy kis bioshockkal, akkor semmi baja, rájön hogy neki hűteni is kellene vagy mi és utána visszalépve a windowsba semmi baja, nyoma sincs a kockáknak.
A gyári driver van hozzá feltéve, 7.11 még manuálisan sem óhajtott felmenni, most raktam fel a 7.12-t, de még nem tudom, hogy csinált-e valamit, mivel még nem próbáltam hidegen, bioshock mentesen indítani
Csak egy pár oldalt olvastam vissza a fórumban, úgyhogy lehet, hogy valamikor már megoldottátok eme problémát, ha így van, lennétek olyan szívesek újból megosztani velem? Nem mintha gond lenne a bioshock indítgatása, de azért ne ez tartsa életben a kártyámat
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest