Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fuckfarts

csendes tag

Sziasztok!

Kb. 2 hete vettem egy agp-s (nem óhajtok még áttérni pci-expressre) sapphire 2600 pro-t és lenne vele egy gondom. Amikor elindítom a gépet és úgymond "semmi megterhelőt" nem végzek vele - tehát csak netezek, videót, képeket nézek, ilyesmik - egy-két perc után a színskála összes létező színében elkezdenek kockák megjelenni a képernyőn (mintha túlmelegedne) és egy idő után menthetetlenül le is fagy. Viszont ha közben megfejelem valami 3D-s cuccal, mondjuk egy kis bioshockkal, akkor semmi baja, rájön hogy neki hűteni is kellene vagy mi és utána visszalépve a windowsba semmi baja, nyoma sincs a kockáknak.

A gyári driver van hozzá feltéve, 7.11 még manuálisan sem óhajtott felmenni, most raktam fel a 7.12-t, de még nem tudom, hogy csinált-e valamit, mivel még nem próbáltam hidegen, bioshock mentesen indítani :)

Csak egy pár oldalt olvastam vissza a fórumban, úgyhogy lehet, hogy valamikor már megoldottátok eme problémát, ha így van, lennétek olyan szívesek újból megosztani velem? Nem mintha gond lenne a bioshock indítgatása, de azért ne ez tartsa életben a kártyámat :D

Új hozzászólás Aktív témák