- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drac0
csendes tag
na, megpróbáltam mindent. leszedtem minden szart, felraktam újra legújabb dirvert, directx, miegymás, így is lefagy.
az ATI tool szőrös kockája nem jelez hibát, a graph-okon semmi extrém nincs (60 fokot mutat az nem hiszem, hogy extrém vid.kártyánál), 3dmark lefut, minden terheléssel futkározik a gép (őpl. egyszerre everest sys.stab. test + ati tool) egyedül játék közben hal meg.
három játék: CoD2, Medieval TW2, NWN1-ből csak a CoD nem hal(t) meg (eddig). kicsit kezdem unni, nem azért adtam ki rá huszonezer pénzt, hogy utána hetekig pöcsöljek, hogy miként lehet működésre bírni.
van egy olyan sejtésem, hogy ha visszaviszem ilyen indokkal kiröhögnének, nem adnák vissza a pénzem ill. nem vehetnék helyette más kártyát.
vagy van valakinek esetleg még valami ötlete?
(köszi az eddigi segítséget, tanácsokat is azé'
)
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- Asztrofotózás
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)