- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drac0
csendes tag
na, megpróbáltam mindent. leszedtem minden szart, felraktam újra legújabb dirvert, directx, miegymás, így is lefagy.
az ATI tool szőrös kockája nem jelez hibát, a graph-okon semmi extrém nincs (60 fokot mutat az nem hiszem, hogy extrém vid.kártyánál), 3dmark lefut, minden terheléssel futkározik a gép (őpl. egyszerre everest sys.stab. test + ati tool) egyedül játék közben hal meg.
három játék: CoD2, Medieval TW2, NWN1-ből csak a CoD nem hal(t) meg (eddig). kicsit kezdem unni, nem azért adtam ki rá huszonezer pénzt, hogy utána hetekig pöcsöljek, hogy miként lehet működésre bírni.
van egy olyan sejtésem, hogy ha visszaviszem ilyen indokkal kiröhögnének, nem adnák vissza a pénzem ill. nem vehetnék helyette más kártyát.
vagy van valakinek esetleg még valami ötlete?(köszi az eddigi segítséget, tanácsokat is azé'
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest