- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drac0
csendes tag
válasz
detroitrw #4741 üzenetére
na, ezt még megpróbálom, aztán érdeklődöm a kereskedésben, hogy nem cserélnék-e ki GeForce-ra, hátha az kevésbé nyűgös.
CPT.Pirk: mivel játszol (játszol egyáltalán?
) hogy nem fagy le? én már mindent megpróbáltam ami a fórumon le volt írva, aztán mégis meghal. bezzeg a hülye CoD2 az istennek sem akar.
-
Drac0
csendes tag
na, megpróbáltam mindent. leszedtem minden szart, felraktam újra legújabb dirvert, directx, miegymás, így is lefagy.
az ATI tool szőrös kockája nem jelez hibát, a graph-okon semmi extrém nincs (60 fokot mutat az nem hiszem, hogy extrém vid.kártyánál), 3dmark lefut, minden terheléssel futkározik a gép (őpl. egyszerre everest sys.stab. test + ati tool) egyedül játék közben hal meg.
három játék: CoD2, Medieval TW2, NWN1-ből csak a CoD nem hal(t) meg (eddig). kicsit kezdem unni, nem azért adtam ki rá huszonezer pénzt, hogy utána hetekig pöcsöljek, hogy miként lehet működésre bírni.
van egy olyan sejtésem, hogy ha visszaviszem ilyen indokkal kiröhögnének, nem adnák vissza a pénzem ill. nem vehetnék helyette más kártyát.
vagy van valakinek esetleg még valami ötlete?(köszi az eddigi segítséget, tanácsokat is azé'
)
-
Drac0
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #4666 üzenetére
köszi, megnézem bár ez se mondja meg nekem 100%-osan, hogy a kártyával van a bibi. tápteszt is akad?
a recovery eddig nekem inkább jót tett (régebben is ati radeonom volt) ha fagyott a grafika nem halt meg feltétlen a progi, vissza lehetett "menni" bele. de próbáltam már kikapcsolva is, sőt CCC telepítése nélkül is. -
Drac0
csendes tag
tud valaki mondani olyan progit, ami a vid.kártya stabilitását teszteli?
ugyanis kezd idegesíteni, hogy állandóan lefagy a masinám játék közben. fogja magát, megáll gondolkozni, aztán nem megy jel a monitorra (a gép meg vidáman megy tovább, sőt, volt, hogy altF4-el még újra is tudtam indítani...)
mielőtt visszavinném cserére, azért megbizonyosodnék róla, hogy tényleg a kártya tehet-e róla. táp 450W elégnek kéne lennie, driver legújabb, de próbálkoztam régebbivel is.
nem tapasztaltatok hasonló problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest