Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Elhalálozott az ANUS 2600 XT-m, helyette kaptam egy Gigabyte passzív csodát. Kb. 10 percet működött és érdekes zajokra lettem figyelmes. Valami cicereg, hát a videokártya mi lenne más. Terhelve simán 85 fok miközben sugározza a hőt mint egy radiátor, olyan mint egy grillrács és alapüzemben is 60 fok a GPU. Gyorsan le is cseréltem VF-900-ra, mindjárt csak 35 fok a GPU alapórajelen és alig megy a venti. Viszont cicereg és idegesít. Egyelőre elviselem, de holnap beszélek a szervizzel, hogy ez mennyire normális. Képernyőváltáskor hallani, vagy ha mozgatok egy ablakot a képernyőn, ha megy zene vagy valami zaj, akkor nem hallani, csak ha csend van. Itt-ott olvastam, hogy ez nem ritka jelenség videokártyáknál, na szép itt tart ma a gyártástechnológia?

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - GIGABYTE RTX 5090 GAMING OC 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK!
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest