Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Elhalálozott az ANUS 2600 XT-m, helyette kaptam egy Gigabyte passzív csodát. Kb. 10 percet működött és érdekes zajokra lettem figyelmes. Valami cicereg, hát a videokártya mi lenne más. Terhelve simán 85 fok miközben sugározza a hőt mint egy radiátor, olyan mint egy grillrács és alapüzemben is 60 fok a GPU. Gyorsan le is cseréltem VF-900-ra, mindjárt csak 35 fok a GPU alapórajelen és alig megy a venti. Viszont cicereg és idegesít. Egyelőre elviselem, de holnap beszélek a szervizzel, hogy ez mennyire normális. Képernyőváltáskor hallani, vagy ha mozgatok egy ablakot a képernyőn, ha megy zene vagy valami zaj, akkor nem hallani, csak ha csend van. Itt-ott olvastam, hogy ez nem ritka jelenség videokártyáknál, na szép itt tart ma a gyártástechnológia?

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Linux kezdőknek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest