- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
al_age
senior tag
válasz
GeNeRaL_XT #894 üzenetére
hmm hát ez érdekes. mind1, mert az én karimon a magra az van ráírva, hogy radeon 9600 xt, tehát ez sztem marad így ahogy van...
-
al_age
senior tag
válasz
GeNeRaL_XT #892 üzenetére
szomorú, de én nem tudok ilyenről, csak gondoltam ha valaki felveti a témát hátha
-
al_age
senior tag
válasz
BobChemistry #888 üzenetére
ha jól tudom az órajel, plusz a mag korszerűbb eljárással készül (talán kisebb mikronos technológia)
-
al_age
senior tag
válasz
done2003 #868 üzenetére
szia
vga silencerből több is van ezen az oldalon a rev.2-esről van teszt. az nem megy rá a 9600xt-re. de ebből (vga silencer) van már rev.3-as is, az rámegy, ezen az oldalon van egy táblázat, nézd meg:
Bővebben: link
de sztem ne ezt vedd, mert ez nem hűti a ramokat, viszont az arctic cooling már gyárt ati silenert is és abból a kettes pont 9600pro/xt-re való, én azt fogom megvenni. ja és a működési elve ugyanaz mint a vga silencernek
alig drágább azt hiszem az ati silencer, de hát az direkt erre a karira van + a ramot is hűti mint már említettem.
meg lehet venni hertában is, én tts-nél fogom. (ez a reklám helye)
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
hát a catalyst nálam is jobban muzsikál mint az omega.
kérdés úgy általában:
ugye a mag nem tud károsodni ha a vpu recovery közbelép hogy valami nem okés?
konkrétan fagyogatott az ut2004 először csak azt csinálta, hogy megállt egy picit elment a kép visszajött és folytattam a gémet, azt hittem bug, de később amikor már többedszerre csinálta rájöttem hogy súlyosabb lehet a dolog (sőt egyszer bele is fagyott a gép és csak a reset volt a megoldás), gép szétkap és bizony a hűtőventi bekapcsoláskor iszonyat lassan pörgött fel és sztem el sem érte a max fordulatot, ergo nem volt elegendő a hűtés.
tehát: ugye a karimnak most nincs baja
szerk: ja most betettem egy 8 centis ventit a kártya alá amíg megjön az ati silencerem, ez addig elég neki?
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
szintén érdekes... sztem vannak karik, amik nem bírják a húzást
az enyémnek pl overdrive-val úgyszintén semmi gondja nem volt, de amikor kerestettem atitool-lal a max órajelet, akkor már kb 10 mhz emelésnél hibázott a kari a progi szerint, sőt volt hogy belefagyott a gép (szintén ilyen semmi emelésnél) és csak a reset segített -
al_age
senior tag
válasz
Forest_roby #845 üzenetére
hoppá. ez váratlan fordulat. ilyenről még nem hallottam. tehát 8×osra van állítva és nem tudod állítani. most akkor télleg nem tudok segíteni, de azért figyeld a fórumot, csak jön valaki aki jobban érti a dolgot
-
al_age
senior tag
válasz
Forest_roby #841 üzenetére
nézd én ennyit tudtam akkor segíteni, de azt tudom hogy nálam sima 9600 xt-vel ugyanezt csinálta a gép és amit leírtam segített...
egyébként megpróbáltad amit írtam?
plusz abból a wdm driverből meg szedd le a legújabbat hátha segít ha meg már az van meg akkor nem szóltam
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
válasz
Forest_roby #836 üzenetére
khm... #833
-
al_age
senior tag
válasz
Forest_roby #831 üzenetére
sztem Te is állítsd a biosba az agp-t 4×-esre a fast write-ot meg kapcsold ki
-
al_age
senior tag
igazság szerint a megjelenés beállításainál, ahol az overdrive-ot is kapcsolgatod, pont az órajelkijelző mellett írja a hőmérsékletet is. legalábbis nálam így volt. csak egyszercsak eltűnt az overdrive fül (valszeg az omega driver gyakta le és amikor azt leszedtem már nem ment vissza, noha semmi másért nem kéne mint a hőmérsékletet mérni)
-
al_age
senior tag
válasz
done2003 #818 üzenetére
hát én is sokat gondolkodtam ezen, hogy mivel hűtsem, de végülis azért döntöttem az ati silencer 2 mellett, mert:
- ennek lényegében elődje a vga silencer, ami tesztekben jobban szerepelt a zalmannál
- ati silencer 2 olcsóbb
- ati silencer 2-re 6 (!) év gari van (ergo nem kell a venti korai behalásától tartani)
- a zalman belül ''fűt'' ergo nagyon jó házszellőzés kell hozzá (ami nekem végülis megvan, de az előző pontokban még mindig az ati silencer egyértelműen jobb sztem)
hol láttál ilyen lesarkazásvédőt?
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
válasz
killergeri #816 üzenetére
én azzal használom és nekem azzal a legjobb a teljesítmény (igaz az enyém connect3d)
-
al_age
senior tag
hát én úgy tudom hogy le lehet sarkazni a 9600 xt-ket, mert a mag a legmagasabb része ugye és ezeken a karikon nincs a vpu szélén ilyen kis támaszték mint ami pl. a 9800-asokon van.
hűtésre én az arctic cooling ati silencer 2-t ajánlom, direkt 9600 pro/xt-re gyártották:
itt tudsz rendelni: (én már megtettem, jövő héten lesz a srácnak)
Bővebben: link -
al_age
senior tag
elképzelhető hogy az s-video-rca átalakítóban szétjött egy forrasztás....
Playstation2-m is van és ahhoz is volt ilyen gond, hogy nem volt piros a monitoron és a kábelen lévő csatlakozónál jööt szét a forrasztás... mondjuk hihetetlen gányul volt megcsinálva utólag nem is csodálom hogy szétjött -
al_age
senior tag
hát nálam is megy még a teszt de igazság szerint ez direkt van így. tehát még mutatja a fps-t meg ilyeneket és elsötétül és jön az új teszt. ez szerintem Nálad nem probléma, hanem ez így van megcsinálva.
én 2400+-szal 3750 pont körül érek el, úgyhogy az a 36xx is normálisnak tűnik nekem.
fagyás: régebbi catalyst-tel nekem is fagyott egyszer. nincsen húzva a kártya vagy nincs bekapcsolva az overdrive? -
al_age
senior tag
azt a drivert tedd fel, amelyik szimpatikusabb...
én a catalyst-nál maradtam, mert ugye az omega főleg akkor jó, ha tuningolni akarsz, viszont a karim úgy néz ki nem nagyon szereti a tuningot...
agp: nálam nyolcszoros módban a gép egy darabig frankón ment aztán egyszer csak elkezdett újraindulgatni és ekkor vissza kellett tennem négyszeresre, valamint ki kellett kapcsolnom a fast write-ot is.
teljesítménybeli különbség szinte nincs nálam 3dmark03-ban 15 pont... -
al_age
senior tag
4.4-esről ápdételtem 4.8-as catalyst-ra és 3d mark03-ban 100 pontot emelkedett az érték, amit nem csak egyszer próbáltam ki, tehát sztem megéri kipróbálni
-
al_age
senior tag
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek egy connect3d 9600xt-nek reális a 3dmark03-ban 3667 pont, valamint 01 SE-ben 11300?
konfig:
abit kv7
2400+
512 400 mhz twinmos
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest