- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
en most vettem egy ilyet Sulinetben. kerdesem, hogy ehhez mi kene hogy jarjon? marmint vmi Lara Croft jatek kene h legyen a dobozban, nem? meg mennyi gari van ezekre, nem 2 ev?
kerdeztem a boltban, ahol vettem, de ott eleg magas lorol beszeltek velem engem pedig szoritott a hatarido igy nem alltam le kekeckedni. de a gari miatt visszamennek
szoval mi van ezekhez? -
Jester
aktív tag
Pontosan. De nálad nagyon jól ment, úgyhogy nem kell aggódni miatta. Először engem is egy picit zarvart, de csak az első teszt erejéig, amikor kiderült, hogy ilyen jól megy nálam is.
Ha többet akarsz a moduljaudról tudni, akkor google, beírod Samsung + és a k4.... számsort. A gyári specifikációkat pdf-ben meg kell, hogy találd, az egy kicsit részletesebb.
[Szerkesztve] -
uzsz
senior tag
Milyen bordára akarsz hűtést tenni? Sokan a 8Cm-es ventivel nyomatják rá a levegőt és azt mondják jó. Én vettem egy vantec iceberq4-es hűtőt, ami nagyon fasza, csak sajna 4db rambordát adnak hozzá, ami kevéske. 6000-et pörög és alig van hangja, tehát a gpu az hideg. Igazábol ugyanaddig húzhatom mint gyárival, csak talán kicsit stabilabb a dolog maxon. Így 410/275 a max de többnyire csak 380/250-en hajtom. Ha nagyon hűteni akarod a kard és a házad is jól szellőzik, akkor tegyél rá zalmann hűtést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest