- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
en most vettem egy ilyet Sulinetben. kerdesem, hogy ehhez mi kene hogy jarjon? marmint vmi Lara Croft jatek kene h legyen a dobozban, nem? meg mennyi gari van ezekre, nem 2 ev?
kerdeztem a boltban, ahol vettem, de ott eleg magas lorol beszeltek velem engem pedig szoritott a hatarido igy nem alltam le kekeckedni. de a gari miatt visszamennek
szoval mi van ezekhez? -
Jester
aktív tag
Pontosan. De nálad nagyon jól ment, úgyhogy nem kell aggódni miatta. Először engem is egy picit zarvart, de csak az első teszt erejéig, amikor kiderült, hogy ilyen jól megy nálam is.
Ha többet akarsz a moduljaudról tudni, akkor google, beírod Samsung + és a k4.... számsort. A gyári specifikációkat pdf-ben meg kell, hogy találd, az egy kicsit részletesebb.
[Szerkesztve] -
uzsz
senior tag
Milyen bordára akarsz hűtést tenni? Sokan a 8Cm-es ventivel nyomatják rá a levegőt és azt mondják jó. Én vettem egy vantec iceberq4-es hűtőt, ami nagyon fasza, csak sajna 4db rambordát adnak hozzá, ami kevéske. 6000-et pörög és alig van hangja, tehát a gpu az hideg. Igazábol ugyanaddig húzhatom mint gyárival, csak talán kicsit stabilabb a dolog maxon. Így 410/275 a max de többnyire csak 380/250-en hajtom. Ha nagyon hűteni akarod a kard és a házad is jól szellőzik, akkor tegyél rá zalmann hűtést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest