- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
en most vettem egy ilyet Sulinetben. kerdesem, hogy ehhez mi kene hogy jarjon? marmint vmi Lara Croft jatek kene h legyen a dobozban, nem? meg mennyi gari van ezekre, nem 2 ev?
kerdeztem a boltban, ahol vettem, de ott eleg magas lorol beszeltek velem engem pedig szoritott a hatarido igy nem alltam le kekeckedni. de a gari miatt visszamennek
szoval mi van ezekhez? -
Jester
aktív tag
Pontosan. De nálad nagyon jól ment, úgyhogy nem kell aggódni miatta. Először engem is egy picit zarvart, de csak az első teszt erejéig, amikor kiderült, hogy ilyen jól megy nálam is.
Ha többet akarsz a moduljaudról tudni, akkor google, beírod Samsung + és a k4.... számsort. A gyári specifikációkat pdf-ben meg kell, hogy találd, az egy kicsit részletesebb.
[Szerkesztve] -
uzsz
senior tag
Milyen bordára akarsz hűtést tenni? Sokan a 8Cm-es ventivel nyomatják rá a levegőt és azt mondják jó. Én vettem egy vantec iceberq4-es hűtőt, ami nagyon fasza, csak sajna 4db rambordát adnak hozzá, ami kevéske. 6000-et pörög és alig van hangja, tehát a gpu az hideg. Igazábol ugyanaddig húzhatom mint gyárival, csak talán kicsit stabilabb a dolog maxon. Így 410/275 a max de többnyire csak 380/250-en hajtom. Ha nagyon hűteni akarod a kard és a házad is jól szellőzik, akkor tegyél rá zalmann hűtést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- IR fotózás/Infra fotózás
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest