- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
[OFF]Az hogy van hogy pl. a Sapphire 4850 memória órajele 933Mhz, míg az MSI gyártású 4850 meg 1800-at ír ki?
Ok, megvan, egyik a simát írja, másik már kettővel beszorozta a DDR miatt, hogy jobban mutasson a honlapon...[/OFF]
Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy egy kicsit tuningosabb 4850-est szeretnék, van itt a Sapphire Toxic, ennél esetleg jobb ár/teljesítményben tudtok ajánlani jobbat?
KÖszi -
Mr. Teddy
őstag
Amúgy ha hűtőt cserélek az magában garivesztéssel jár? Jó tudom, hogy vissza lehet tenni a régi hűtőt, ha valami gond van, csak elviekben kérdem.
-
Mr. Teddy
őstag
Isteni áldás ez az Accelero S1. Most szereltem át egy hét után a régi kártyámról a mostani Hd4850-emre, 12cm-es venti 5V-on, máris csend honol
És idle-ben 40fok...Már csak egy nagyon halak (ami halkabb mint a gyári) hűtő kéne, amivel 3.2ghzre húzhatom az e6400-asom, és teljes lenne a boldogság.
Ilyen hűtőt tudtok ajánlani (olcsót..), bár ez már egy kicsit off -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Jelenleg van egy hd4850-es karim. A kérdésem az volna, hogy mi lenne a legoptimálisabb (költségekben is legkevesebb), ha:
-meghagyom az e6400-et magasabb órajelre
-becseréltetem egy e8400-ra ráfizetéssel
-vagy úgyszint becserélem egy q6600-ra ráfizetéssel?Illetve ha mindenképp csere, akkor q6600 v e8400 lene jobb?
Köszi
-
Mr. Teddy
őstag
A 4850-es kártyán nincsen video in? Ha jól látom csak tv out, létezhet ez, vagy valamit félrenéztem?
-
Mr. Teddy
őstag
Ha jól látom, akkor a HD4850-es kártyákban nincsen video in?
Igaz nem használtam ki a korábbiban sem, de pont jól jönne egy alkalommal... Mindegy, ez amolyan plátói kérdés, bár ha tévedek, azt megmondhatjátok! -
Mr. Teddy
őstag
válasz
mokkacsoki #24368 üzenetére
Milyen tápod van pontosan?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Visormail #24251 üzenetére
Fixen nem is tárolok ott semmit... Csak a win+programok, meg a játékok. A játékok miatt hagytam 60-ra. Csak most kicsit összejöttek a dolgok, azt ideiglenesen filmeket is kellett rátennem. Azzal egyetérütnk, hogy ha csak a progikat nézzük, mai viszonylatba a 20gb igen hamar betelne... Ezért az ilyen osztás.
-
Mr. Teddy
őstag
Szerintetek Accelero S1 rev1-es rámegy a 4850-re? Azt láttam, hogy a rev2 igen, kérdés, hogy a rev1 lefogója passzol-e.
VRM hűtést hogy oldanátok meg? Nem elég ha rajta marad az eredeti borda? -
Mr. Teddy
őstag
válasz
TTomax #24210 üzenetére
Sajna nem... Semmi olyan extrém memóriahasználat, cpu használat nincs.
És a filmek mégis szaggatnak, a hang kicsit recseg... DVD írás 18x helyett 2-3X-os.Mindegy, ilyen lassított felvételben holnap végcsinálom amit kell, és teszek egy új windowst. Ha továbbra is ilyen lesz, akkor már tényleg baj van...
-
Mr. Teddy
őstag
ÁÁ, nemtom mi van a gépemmel, nem csinálok semmit, de a proci dolgozik vadul, melegszik.. Közben a catalystból feltettem régebbit, detto lassú a gép. Egy rohadt vidkari csere hogy tudja így szétbarmolni a windowst??
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Kis segítség kéne, ma szerzett haverom egy hd4850-es karit. Az volna a problémám, hogy betettem, legújabb driver fel, és marhamód belassult a gép. Mintha egy 233mmx lenne kb...
Videot szaggatja, kicsomagolni 5x annyi ideig tart, még itt a ph-n is a fórumban legörgetni is szaggatva megy, ezért is bocsi hogy nem tudtam visszaolvasni nagyon ebben a fórumban.Épp a windows reinstallalra gyúrok, de előtte csomó dvd-t ki kell írnom, de a dvd írás is fele annyival megy mint szokot...
Valakinek ötlet?
Köszi előre is
Aktív témák
- gerner1
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest