- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dzsolo #39622 üzenetére
szerintem intel...ha másban nem is,áramban igyis megfizeted szépen lassan az árkülömbözetet.intellel kapsz egy csendesebb,erősebb és takarékosabb gépet,az amd addig holtvágány,amig nem lépnek ténylegesen valamit fejlesztés terén.nomeg a tuningot se birja.ottvan pl.az e7300,ami nekem is van,alapból erősebb a 6000+-nál eléggé,és csak 65w-os.nekem amd-hez képest majd 40w-al lett kevesebb a fogyasztás,és az 5000+-hoz képest majd duplája lett a teljesitmény játékokban,de a töltési idő,a win is gyorsult nagyon.
-
proof88
addikt
válasz
Dzsolo #39565 üzenetére
Jah, rakd fel a GTA4-hez a patchet, hátha jobb úgy.
Rosszul portolt játék, nincs normálisan optimalizálva. Egyébként eléggé cpu-limites, a procid visszafogja, sőt egy jobb 2-magost is megfog, ez a játék profitál a 4 magból.Tomate: vagy félremér a szenzor, vagy szeretsz hidegben gémelni?
Nekem kevés az a 24 fok, nekem minimum 26 kell, hogy komfortosan érezzem magam a szobában! -
slett27
addikt
válasz
Dzsolo #39486 üzenetére
Ha nem akarsz nem köll Intöjre váltani a VGA-dat egy Phenom 9850 is "kihajtja" az alaplapod is tudja, E8400 és a Phenom 9850 egy árban van. Nekem volt Phenom 9850, egy rosszat tudok csak elmondani róla, melegszik. Legalábbis jobban melegedett mint a Q6600.
Mivel tuning nem számít így jó választás lehet. -
katt777
félisten
válasz
Dzsolo #39486 üzenetére
Hát ja, AMD.
Azzal szívsz te, nem a Vistával.
Itt van nekem egy alap órajeles eredményem. Figyeld a CPU-score-t alacsonyabb órajelen!
EarL 007: OK, csak én nem szívesen tippelnék, mert még a 4870-nel kompatibilis hűtők többsége is csak rászerelhetőségében az, megfelelő hűtési teljesítménye nagyon kevésnek van: Accelero S1, Musashi, és Auras Fridge. AC Twinturbo-val már VRM-hűtési problémák lehetnek, pedig az is nagyon jó hűtő. 4850-nel a helyzet kicsit jobb (pl. jó egy AC TT, és még a GFX Chilla is elég jó), de X1900 sorozatú kártyákhoz fejlesztett hűtőket én nem ajánlanék azokra sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest