- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
válasz
sakal83 #19193 üzenetére
Lejárt a MOD időm.
Ez olyan, mint az AA, csak ezt az ATI driver adja hozzá az MSAA-hoz, ha CCC-ben engedélyezed. Ha a játékban bekapcsolod az AA-t, akkor fog szerepet játszani, ha nincs élsimítás beállítva, akkor nem.Hunter2: Pedig az FSP 400 elég hozzá, főleg, ha minde nást lehúzol és úgy sem megy. Add vissza gariba, mondjanak rá valamit a szervizesek.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
sakal83 #16028 üzenetére
A GT-t alapon hajtom gyári hűtéssel. Mivel a megjelenése után nem sokkal vettem 62k-ért,örültem hogy egyáltalán tudtam szerezni. Akkor volt ugye a nagy felhajtás,hogy nehezen lehetett még hozzájutni
Szal örültem hogy megvan,külön hűtésre már nem volt pénzem. Meg nem is akartam pluszban rákölteni. Gyári hűtővel meg bohócság gyilkolni,így is épphogy bírja
Most,hogy az ATI kiadta a HD4800-as szériát talán mégis megérné váltanom. Alapon csúnyán elfenekeli,és ha a hűtése is jobb,nekem már megérte váltani
De ahogy látom ez is 8800GT történet,csak pirosban. Az a baj,hogy a gyártói spórolás és költséghatékonyság a normálisan megtervezett és kivitelezett hűtés kárára megy. Mondván ennyiért ne várjanak jobbat,ha zavarja a felhasználót úgyis lecseréli a stock hűtést. A 8800GT-nél is megtette... -
Speed®
titán
válasz
sakal83 #10566 üzenetére
Szerintem a 3Trémárk hülyesége, mérj rá a procira vmi mással ha akarsz.
De azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a kevés nafta miatt csinálta.
Csapj fel egy ropogós Wint, valahol 12k körül kellene azért hoznia alapon.
Ja, a 12V gyengesége miatt necces, nem mai csirke az a Chieftec széria. -
-
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest