Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
steveetm #31016 üzenetére
Alapban:
Bővebben:
..., tudtok követni?
Igyekszem, bár az ápolók épp most tuszkoltak bele egy muszájkabátba, de szerencsére vannak olyan rendesek, hogy most leírják a neked szánt válaszom.És az előtted lévő emberkét meg szeretném kérni, hogy ne személyeskedjen, én se tettem.
Tedd már meg személyesen!!! Köszi!A Wikipediaval kapcsolatosan pedig hagyd meg nekem, hogy fenntartásokkal kezeljem!
És valljuk be, abból, amit leírtál még nem jött le, hogy a GDDR5 miért dupla sávszélű a GDDR3-mal szemben. Értem, hogy csak érintőlegesen témája a topicnak - a személyeskedéssel ellentétben, mely absz. nem! -, de engedtessék meg, hogy megbeszéljük itt, hogy a 4850 GDDR3-mával szemben mit tud a 4870 GDDR5-je.
És megkérlek, ha másnak válaszolsz, címezd már neki, ha meg nekem, tedd azt! De ne keverd!!!
-
Bluegene
addikt
-
_Toka_
senior tag
válasz
steveetm #31012 üzenetére
Oooops...
Megírtam a postot, aztán leültem vacsorázni, közben beütött a DDR neve. Jogos volt, gyere sokkolj még!!!!!De, ha neked annyira logikus a dolog, hogy leoltod a srácot, aki kérdezett, akkor figyelj!
Amennyiben DDR5 természetesen 4-szeres szorzót igényel,
akkor DDR1 ugyanilyen elven 0-sat, ugye???
Mert DDRx azt jelenti x-1 a kérdéses szorzó... Köszi, megint tanultam valamitHa nem kioktatod az illetőt, vagy linkelsz egy korrekt, érthető leírást a szabványról, előrébb lennénk és most megköszönném neked! Mert a szorzó kérdése nyilván nem ilyen egyértelmű, és a dolog neve továbbra is DoubleDataRatex
Részemről személyeskedés és OFF befejezve!Üdv.:
Toka -
_Toka_
senior tag
válasz
steveetm #31007 üzenetére
Nem azt kérdezte, hogy hányszor 900 a 3600...
A kérdése arra vonatkozott, hogy a GDDR5 szabványnál miért éppen négyszeres az a bizonyos szorzó, mert szerinte ötszörös lenne a logikus - gondolom a DDR és a DDR2 analógiája alapján -.Bevallom, azóta keresek egy magyar leírást a GDDR5 szabványról, sikertelenül
(#31010) steveetm: A DDR1-nél hol kell 2-vel szorozni
-
BullZeye
veterán
válasz
steveetm #31007 üzenetére
olyan hihetetlenül okos vagy
a kérdése teljesen rendben van DDR5 akkor miért nem 5, és miért 4l kell megszorozni, és miért nem akkor 900x5 azaz 4500mhz
ha máskor is van ilyen hülye válaszod steveetm mert hülye vagy olvasni, vagy netán nem tudsz logikusan gondolkozni mint ő, tartsd meg magadnak az ilyeneket, köszönöm a fórumtársak nevében is.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest