- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Rica
senior tag
Igen. Saját kezűleg téptem szét a fóliákat. Gondolod, hogy alapon sem elég egy FSP 400 PNF? Nem lehet, hogy az analóg monitorom túl öreg a maga 4 évével? Vagy a 32 bites XP?
Eagl3: Szerintem sem. Van rajta egy 250 gigás vinyó, egy dvd író és a gép nagy ventije. Meg próbálom ez utóbbit levenni.
Maga a VGA elég brutál, két 75 Wattos csatit kér. -
katt777
félisten
Elvileg engedi, asszim. CF módban, de kérdés, hogy csinálja meg a gyakorlatban, amikor a szim. CF-rel sem boldogul az esetek többségében. Az biztos, hogy egy 3850/3870CF-ben a 3870 önmagában lassabb, mint külön lenne.
Dehogy nincs, csak megfelelően magas felbontás és összetettség kell (minden maxon, felbontás 1680x1050. Úgy már a 3870CF-t is kihajtotta a 6000+-om, csak sajna a játékok többsége nem tudta a 8XAA-t + 16XAF-et + HDR-t + stb-t egyben, hiába ment minden flottul 3DMarkban, no meg hát a CF "támogatás" amúgy is minden, csak nem támogatás. -
katt777
félisten
A CF-ben az erősebb kártya a gyengébb teljesítményén fog muzsikálni, azt aztán tuningolhatod az anyja tökéig.
Az egy másik dolog, hogy a kisebb memória duplájával dolgozik a rendszer, nem pedig a 2 összegével. A 3870-ed azért volt hűvös, mert az ideje nagy részében várt a processzorra és a 3850-re, azaz nem volt mibe belemelegednie (ha csak nem az ujjaival malmozásba, de olyasmije meg nincsen neki).
Ergo adódik a következtetés, hogy az alacsonyabb terhelés kevésbé melegíti a VGA-t, mint az közismert. Márpedig az alacsonyabb órajel alacsonyabb terhelést eredményez, az alacsonyabb fesz. meg még alacsonyabbat, így lehet akár egy 4870 is 40°C körül 2D-ben, minimális hűtéssel. Passzívan meg kicsit magasabb hőmérsékleten, és máris elérted a célt.
3D módban persze majd melegszik, de ha meg nem játszol, vegyél egy passzív 3450-et. -
Nade csak komplett chipeket lehetne elméletileg lekapcsolni ahhoz, hogy hűvösebb legyen a cucc. tehát ha 128-as chipsek vannak rajta, akkor számolgass. Egyébként meg nem hiszem, hogy megoldható, ráadásul rosszul is járnál vele, mert lassan az 512MB is kevés lesz.
És nem is az a lényeg, hogy kevesebb memóriával dolgozik (gyakorlatilag ez tökmindegy), hanem hogy kevesebb memóriachip van rajta, vagy egy részük inaktív. -
dangerzone
addikt
Persze, az 1.3-asakat ,meg az 1.5-ös szériát is használtam.
VGA drivert is többfélét. Everest eredetiDigitXT: Vista meg éppen 2 órája van fenn. Viszont az a baj, ha letörölném az att-t, akkor nem lenne, ami szabályozná a ventillátor fordulatszámot, így megint túlmelegedne... ^^
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Nem is bántás akart lenni,ne h magadra vedd!
Jó nagyot!Nem túl sok megfelelő hűtő létezik 70-re.De én szvsz a ref hűtő jó.Kifele fújj a meleg levegőt,és att-vel komoly hőm-et csökkenést lehet elérni.Nekem most idle 44/41/44 fokos a karim.( a gyári 80-hoz képest nem rossz erdemény)Load meg 71/70/71
-
fdisk
őstag
DigitXT kollégának a mindenképpen szó nem tetszik.(ahogy nekem sem)
Írta vna azt,h pl érdemes mert ennyivel és ennyivel hűvösebb a vga,v mittomén.(#34334) Dusee :az.Én néztem be,mert hanyagul olvastam el a hsz-ét(meg másnapos is vok
),mert én azt hittem a vistát töltötte le.Persze az att-t lehet tölteni ahogy mondod.
-
DigitXT
félisten
Attól még le tudja hűteni a gyári hűtő is.
Igaz, hogy elég sz*rul, de hát ha bírja...
(Csak azért mondom, mert ha megint
jön _Toka_ és Bluegene, hehe...)
Szerk 34335-re: a Chilla és az S1 sem
fújja ki a házból, ahhoz IceQ kell...
(Btw. normális házszellőzéssel ha el
van vezetve a kariról a hő, nem fog
megfulladni a házban semmi...)
-
arsenlupin
aktív tag
Létezik, csak nem 12 centis hanem tíz viszont 12mm vastag!
Scythe • Kaze Jyu SY1025SL12H - 2000 rmp
Scythe Kaze Jyu Slim SY1012SL12L - 1000 rmp
Aktív témák
Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged