- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
Aktív témák
-
Májsztró
addikt
-
fagy53
nagyúr
válasz
leftyke #48850 üzenetére
Itt ugyan a 4870 van, de nemsok a különbség. Ez a kártyák tényleges max fogyasztásait jelzi, a gép többi része ehhez jön hozzá.
-
-
válasz
leftyke #44381 üzenetére
Elég lesz neki.
Nem értem azokat a tesztetek ahol azt írták, hogy full terhelésen a VGA 260W-ot eszik. Lemértem a komplett gépem fogyasztását monitorral együtt volt, full terheléssel 330W, a mocsni ebből 90W... alapjáraton nem emlékszem pontosan de 150W alatt kajol be.
A 330W is csak Crisys alatt volt, a többi játéknál 290-295W volt. -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
leftyke #42452 üzenetére
Ha nem nagyon nagy felbontásban játszol(1920x1200)nem fogsz sok előnyt élvezni az 1Gb-os karin,Max talán GTA4.
A tuning nagyon egyszerű ATT-vel.
Letöltöd a 1.6.9.1374 verziószámut,felinstallálod utána elindítod.
Aztán jobb egér gomb az ATT-n megjelenik egy menű kiválasztod a Hardver/Túlhajtás beéllításait.
Ott megjelenik a mag és a mem órajelei,azon annyit állítasz amit jónak vélsz,aztán alkalmaz és utána teszteled.
Én álltalában 3DMark06 vagy Crysis Benchmarkkal szoktam tesztelni,ha nem bírta itt biztos befagyott vagy feketek kocskák jelentek meg.
Az ATT lényege hogy közben a CCC-ne menjen,tehát kilépsz a CCC-ből és kikapcsolod.
Utána simán húzhatod a kártyát nem kever be neki. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
leftyke #42417 üzenetére
Igen, jó árba vetted.
A BIOS frissítés nem nagy cucc, csak kockázatos. Én is csináltam, és a karinak semmi baja... Akkor nézd meg a hiv. honlapon, vagy a Guru3d comon h van e BIOS hozzá, ha van, küldök egy mailt a BIOS frissítésről.
Nekem mivel nem gyári hűtés van a karin, az alaplapra van dugva a hűtés, azt hittem az kavart be. Ha catalystban mindent jól csinálsz és úgy sem jó, akkor lehet hogy ez a kari is azok közé tartozik, amelyeknek nem lehet szabályozni a ventijét..
A rivához kb annyira értek mint te, de ha ezt elolvasod biztos rájössz, hogyan kell használni: katt
Pénz meg nem kell, hisz a PH nem erről szól
. Ha kérdésed lenne, csak írj nyugottan.
lsc:A kari kb 85%-an van kihasználva kb. Biztos rejlik még benne FPS. A 3800-as szériában is vagy 20%, vagy több a megjelenés és a ma közti teljesítménykülönbség.
Hogy miért töketlenkednek? Nemtudom, kérdezd őket...dangerzone: Might!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
leftyke #42415 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem nagyon ismerem a palitot.
De azért pár tipp.
Gyári BIOS van fent a karin? Ha igen, akkor tölthetsz le frissebbet hozzá, ha van PALITHOZ update.
A venti csatija a karira van dugva
A CCC-ben fel van oldva a zár, ha igen, le is okézod? Esetleg restart? Próbáltad már más progival állítani? Pl Riva Tuner?
-
-
fdisk
őstag
válasz
leftyke #42391 üzenetére
Akkor viszont nem értelek.
Akkor minek akarod szabályozni a ventit,mikor Te magad írtad,h Direkt azért vettem OC-s kártyát hogy ne kelljen vele játszani
A riva használatához nem kell diploma.Logouton biztos találsz leírást,h h kell használni.Én felraktam,nálam idáig semmi gebasz vele.
-
butcher eu
senior tag
válasz
leftyke #42383 üzenetére
nekem is volt ilyen hibám. én végig játszottam 2-szer, és amikor újra fel akartam tenni, hogy játszak vele, előjött ez a probléma. tuti nem driver hiba, mert nekem ez fél éve volt. én nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy a vista miatt, vagy a 64 bit miatt nem ment fel, mert xp-re hibátlanul sikerült mindkétszer telepíteni. de lehet hogy tévedek. ha sikerül megoldani, oszd meg velem is.
-
Silenzio
addikt
válasz
leftyke #41135 üzenetére
Á, nem fogja. Még az elsőt se futtatná szerintem. Próbáltad már? Légy erős.
Utálom ha valaki kishitű a gépével szemben, nem mi élünk a fejlesztőkért, hanem a fejlesztők értünk, vásárlókért. A géped a GTA IV-et is simán viszi, mi gondja lehetne a Mafia 2-vel? Ők tudnak programozni... -
cimbi186
aktív tag
válasz
leftyke #40217 üzenetére
Szia!
Két megoldás létezik,vagy a kártyához kapott cd-ről a drivert használod(annak magyarnak is kell lenni)
Vagy keresel az ati oldalon olyant, hogy régebbi driverek és ott leszedsz egy olyan amely tartalmmazza az összes nyelvi fájl-t(kb.160mega)
És ha ezt felraktad akkor utána csak a drivert frissíted és így magyar marad a ccc-ed!
(egy idő után amikor már tudod,hogy mi micsoda úgyse kell,h magyar legyen)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
leftyke #40215 üzenetére
Leszeded a Rivatunert, ebben tudod növelni az órajelelet. Szépn növeled, aztán tesztled pl GPU Caps Viwerel. Olyan 650-et tuti megy a gpu, ram meg 1100 körül. Elősször a gpu órajelét növeld, aztán ha meg van a vége (ahol még nem hibázik, nem folyank össze a textúrák, vagy egyszerűen csak megfagy). Aztán ha kb meg van a vége (közben hőfokot is nézzél, nehogy megfőjjön a kártya, szintén Rivatunerben tudod nézni), akkor teszteleheted a ramot, azt is szépn 5-10MHz-enként emeled és ha nem hibázik lehet tovább emelni. Ha kép már villog, akkor hibázik kicsit visszább kell venned. Kb ennyi.
Draba: Amelyik a legolcsóbb és legtöbb gari van rá.
-
cimbi186
aktív tag
válasz
leftyke #39232 üzenetére
Csa!
Én nem tudom mivel szoktál játszani,de ha 4xAA és 8xAF-t(mint ahogy ollie szaktárs javasolta
) állítasz alapból a Crysis meg az ilyenek el sem fognak indulni.
Szvsz hagyj mindent alapon és majd a játékokban és alakalmazásokban állítgasd ezeket a teljesítmény és a szépség függvényében.
-
DerStauner
senior tag
válasz
leftyke #39091 üzenetére
AF=Anisotropic Filtering=textúraszűrés
AA=Anti Aliasing=élsimítás
szerintem meg semmit sem ér, ha CCC-ben (Catalyst Control Center) be vannak ezek max-ra állítva, mert a játék vagy tudja, vagy nem. ha meg nem, hiába van driver-ből erőltetve, nem fog menni. sőt, még gondot is okozhat.
ATT=ati tray tools, helyettesítheti a CCC-t. itt sokan használják (én nem), mindenféle finomságot lehet vele beállítani, talán még többet is, mint a CCC-vel.
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest