- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
KubanitoS #33472 üzenetére
pont ezért írtam be mind2 őt, hogy szerintetek ár/értékben melyik éri meg, a különbség 4K, és csak az ipon jöhet szóba mivel ott van gariztatva a gt -m, nem találtam adatokat arról hogy az 1gb -s oc az mennyire van meghúzva gyárilag, gondolom valami nagyon minimális 20-30 Hz nyi kül lehet, viszont lehet hogy 1920*1080 ban már számít az 1gb, ezért jött ez a lehetőség, de még mindig nem tudom hogy tényleg számít e vagy megéri e,
-
szasanyi
félisten
válasz
KubanitoS #33200 üzenetére
Arra, hogy az AIT/AMD honlapján felsorolt játékoknál különböző grafikai hibákat "javítson". Igazából nem tudom, hogy az sz@r-e vagy a driver/kártya, és inkább azt javítják.
Egy biztos: nálam a magyar, 8.10 driverrel hibátlanul működött a rendszer de miután felraktam ezt a HotFix sz@rságot a Vista indulása után mindig kiírta, hogy a CCC működése leállt, a windows megoldást keres a hibára... vagy valami ilyesmi. Úgyhogy ha nem katasztrófális a helyzet, vagyis tudsz játszani a gamekkel szvsz NE rakd fel.
-
XoZ
aktív tag
válasz
KubanitoS #33200 üzenetére
Far Cry 2 és Stalker CS "optimalizált" driver: Beindult a DirectX 10.1 gépezet
-
Drimi
tag
válasz
KubanitoS #32487 üzenetére
Ha jól tudom az alaplal BIOS-ában be lehet állítani, hogy a kártyán lévő memórián kívül
használhat a rendszerre telepítettből is, akkor látta az én 2600XT-met is 512ramosnak 256helyett. Sajnos a neve nem ugrik be a menünek, de ott van a PEG/PCI beállításoknál!
Ha fontos holnapra megnézem! -
_Toka_
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged