- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
maflame #45532 üzenetére
köszi,a codwaw már nekem nyilván elég is...mondjuk esetleg ami érdekel még,az a cod4 lenne,hogy hogyan fut,lassult-e,esetleg szaggat-e,mintha ilyesmit hallottam volna a 9.x driverekről,hogy hiába nagy az fps,mégis beszaggat menet közben,ezért is nem tettem fel egyiket se,nem jó ötlet war közben akadozni...
-
for3l
senior tag
válasz
maflame #43223 üzenetére
hali!
konkrétan ilyen ventik vannak a coolerhez (2000rpm) és mivel ezek 3pines kábellel vannak szerelve, sajnos a pwm-es szabályzás nem működik.
második kérdésed elég összetettszóval a 3-3 pinből megy ugye a szabályzókhoz vezeték plusz 1-1venti csatiban vágződik, amihez adnak átalakitót.
a linkelt képen ott van illusztrálva a hűtőzsir is, abban a kis műanyagzacsiban... hátna..én, amit nem értek, hogy minek kellett a 2ventit külön szabályzóra kötni (sőt, talán egy csatlakozó is elég lett volna nekik..
)
mod.: ja, egy kis apróság, bár igaz csak 5perce megy, de ettől melegebb nem szokott lenni semmilyen game alatt (900rpm).
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AM 5 lapok
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest