- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Májsztró
addikt
Sztem egy ilyen bőven elég lenne :
- Tápegység Gigabyte 460W (FSP belsős) SuperB GE-R460-V1 3 év gar: 10.990,-Főleg ,hogy FSP-s a bele. De ha van ca$h egy erősebbre
Nem mondom kétszer se ,hogy ne vedd meg. Én valszeg ezt a 460-ast fogom venni, mert ha mindent tuningolok is elégnek kell legyen a gépnek. Még az új procimmal is.
-
Egzee
őstag
"És a Giga táp már elfogadható minőség? Hihető hogy tud 550et? CrossFiret már kiszolgálna?"
Nekem 550W-os Chieftec-em van, elhiheted, hogy az én rendszerem egy 400-450W-os minőségi táp is kiszolgálná... Azt a Gigabyte-ot így az árából ítélve normális tápnak lehet nevezni és a 4800-as széria CrossfireX használatához 550W-os tápegységet ajánl a gyártó, tehát kerek perec azt mondanám, hogy tökéletesen meg fog hozzá felelni és nagyon jó ára van annak a tápnak!
Departed: Zsííír!
Akkor jövőre se kell cseréljek VGA fronton, végre lesz cash procira! XD
tlac: Jah... Képen annyira kocka kártyának tűnt... Mind1, ha hátrafele fújó procihűtőd van meg van hátul venti, esetleg a tápod is felül van még akkor szerintem ne zavarjon... Ha annyira zavar akkor meg eszkábálj rá plexiből egy keretet... Közel sem lehetetlen...
-
-
Departed
őstag
A rejtély megoldása egyszerű: tlac kolléga HD4850-es kártyával rendelkezik, Te pedig 4870-essel. Előbbi egy plusz csatit, utóbbi kettőt használ, mert a 4870-eseknek több kakaó kell.
Ha a tápod erőlködik, akkor szerezz be egy másikat, nehogy emiatt legyen baj. Az erőlködés fagyásokat jelent? -
Daffni2
addikt
Simán bírja a táp,persze normális tápra kell érteni nem gagyikra amikre a feliraton szereplő értékek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.
Az ATI a 4870 VGA-ra 400 W teljesítményű tápegységet ad meg ajánlás képpen.
Nyilván jókora tartalékkal.
Az oldalukon meg lehet nézni az általuk minősített, elfogadott tápokat.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest