- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
Aktív témák
-
katt777
félisten
Én viszont láttam párat, szerencsére másoknál. Én Elrondtól vettem a 3870-eimet, mindegyikben minden megvolt.
cizoe: Úgy nézem, csak a bal felső RAM van másutt, az meg nem zavarja be a nagy bordát, úgyhogy sztem menni fog az.
yx: GDDR5 a 70-esen lesz.
Crytek: Vagy XP "DX10" patch.
Azért Oblivionban láttam szebb egeket, mint Crysisben.
HarryPotter: 55k-t mondtak rá. 4850-re 45k-t, azt most 41.900-ért tudnám megvenni. Úgy fest, most nem csinálják meg azt, amit a 38xx-ekkel, hogy hónapokig irreális áron adják őket. Azért jól elavultak szegénykéim...
-
Aquir2
csendes tag
1920*1200 az utóbbi 2 hónapban. Most vettem új monitort. Előtte csak 1024*768-at használtam arra elég is volt az 1900XT. De most már az 1920-as felbontásnál full textúrán egy kb 4 éves MMO-nál már a látótávot picit visszább kell vennem meg néhány efektet is mert sokszor csak ~17 fps-em van. Pedig semmi élsimítást nem használok.
Ezért várom már nagyon a 4870x2-őt mert azzal már remélhetőleg tényleg felvehetek mindent maxra abban a 4 éves játékban
Persze ha megjelenik valami másik a közeljövőben ami elnyeri megint tetszésemet, akkor azzal is azért legalább high-on hagy játszak(ha very high-on nem is)
Pletyka szinten sok infót hallottam már 4870x2 megjelenésének idejéről...de most melyik is a legfrissebb infó?
(Most viszont mennem kell...köszi a válaszokat mindenkinek...amit ezután írtok csak holnap este tudom elolvasni)
-
cizoe
őstag
Hát igen, én is lassan egy éve szenvedek a Neo v2-essel, győzködni kellett hogy egyáltalán megegye a procit meg a ramokat. Tuning meg kizárva, nevetségesen forró tud lenni a chipset is. Ráadásul rondák mint a dög.
Na ennyit az OFF-ról, íme egy fontos cucc:
HIVATALOS Amd Hotfix info és download 4xxx serieshez egyenesen a support.ati.com-ról.
"This Hotfix improves overall performance and stability. The Hotfix includes the Display Driver and Catalyst Control Center."
-
depzoo
tag
Fullon azt értettem hogy full érzéssel. Ok hogy nagyobb felbontású árnyék, de egyszerűen felezi a framerate-et és alig néz ki jobban. DX10-ben pedig alapból elmossa az éleket very high shaders beállításnál a crysis, szóval nyugodtan ki lehet kapcsolni, de még ha nincs is élsimítás, 1280x1024-ben minek az? Akkora felbontáson alig van különbség.
szvsz duplázni lehet így a framerate-et és kb ugyanazt a képminőséget kapod.
Így értettem a fullt és nem úgy hogy fullra kinyírom szegény kártyát meg engine-t a max beállításokkal. -
00roli00
aktív tag
-
emmm
őstag
De értitek, ebben mi a lényeg? Együttműködik egy 3870 és egy 4850-es kártya! Én nem tudok róla, hogy pl. egy 9600 GT és egy 8800 GT SLI-be működne...
Most örülhetnek igazán az Ati tulajok! Nem kell kidobni később sem a kártyát, sem nagyon lecserélni...MOD:
látom, már ugyanazt lereagálta egy kolléga
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Autós kamerák
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged