- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!! HATALMAS nagy problémám lenne...:SS
Elég nagy hibát követtem el. de lehet hogy orvosolható
ATI winflash nevü progival winfos alol akartam BIOSt update-elni. De eme folyamat közepette lefagyott a gép. Azota nem indul a gép. mintha nem kapna jelet a VGAtól a monitor. De nem csak ez lehet a hiba,mert akkor futna szépen a háttérben a monitor nélkül a bootolás. Ahogy néztem az alkatrészek megkapják az áramot a Táptól. felpörög a winyo, a ventillátorok. Még a VGA ventije is.
Találtam itthon egy Floppy meghajtót. Raktam egy lemeze bootot és ahogy egyleirásba találtam alemezre másoltam még az atiflash progit és az autoexec.batba beleirtam hogy csinálja meg a bios update.et.
De aztán kiderült hogy ez a rendszer vajon nem is bootol? Kiütöttem az alaplapi CMOSt ,lehuztam a winyókat meg a CDromot hogy kizárásos alapomn a floppyrol bootoljon és megcsináljas a VGAt...
DE semmi
LEhet hogy még ez lenne megoldás ha szereznék egy PCI-s VGA de az már 20 éve kiment a divatbolVALAKII LÉCI SEGITSEN!! Fontos hetem lesz a kövtkező,kell a gép
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest