Új hozzászólás Aktív témák

• DaSilva
    senior tag
    válasz divot üzenetére #628

Hát nekem pont az az érzésem a kézi- meg főleg a vízilabda kapcsán, hogy az nyeri a meccset, aki többször kerül emberelőnybe. És az ember csak annyit lát, hogy a centerek lelkesen gyilkolják egymást, aztán a bírók egyszercsak kiállítanak valakit. Vagy éppen nem állítanak ki. Szerintem a bírók eléggé szarban lennének, ha a lassított felvételek alapján meg kéne magyarázniuk, hogy milyen alapon ítéltek az egyiknek hetet, a másiknak kettőt. Mer ugye mindkét sportágnál az emberelőny gyakorlatilag ziccert jelent.
    Nem tudom, te versenyeztél-e valaha komolyabban csapatsportilag, de még kosárlabdában is _kurvára_ el tud dőlni a meccs azon, hogy hova fúj a bíró. Pedig ott nem 5-10 'gól' történik, hanem 30-40. Elég csak a kétes dolgokat konzekvensen az egyik csapatnak ítélni, és máris 5-10 pontot eldöntött.
    A lényeg: szerintem mind a kézi-, mind a vízilabdának úgy szarok a szabályai ahogy vannak, vagy rosszul alkalmazzák. Egy 45 perces nagy tömegverekedés az egész.
    Így 2004 derekán egyszerűen r-ö-h-e-j, hogy hús-vér bíróknak kell tizedmásodpercek alatt visszavonhatatlan döntéseket meghozniuk. Enciklopédiát lehetne gyűjteni olyan sporteseményekből, amiknek az eredménye nyílvánvaló bírói tévedésen alapul. Mér nem lehet azt csinálni, ami az NHL-ben hosszú évek óta tökéletesen működik?

Új hozzászólás Aktív témák