- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az hogy az aranyat 50x olyann értékesnek tartjuk az szerintem természetes a világon bárhol! Csak egy pl. én Atlantától kezdve el tudom mondani az aranyérmeseket(Barcelonában 7-8tudok) viszont az ezüstérmesekről lövésem sincs 1-2kivételtől eltekintve.
Úgy érzem ez az egész vita a kézisekből indult ki! Én személyszerint arra gondoltam hogy ha egy fantasztikus csapat meg tudja verni az elődöntőben Koreát és a döntőben 8 góllal vezetni 40percig Franciaország ellen, attól én igenis elvárom hogy aranyat nyerjen, (ráadásul úgy hogy kb. 10000 magyar ment ki buzdítani őket.
) és a végét nem elszórakozza, mert nem fáradtság volt hanem szórakozás. Végén meg jön a sírás,
+ a magyarázkodás, az egészben a legfurcsább hogy maguk a Franciák sem tudták hogy hogy nyerték meg a vbt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és a végét nem elszórakozza, mert nem fáradtság volt hanem szórakozás. Végén meg jön a sírás,