Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot
    őstag
    válasz 3psilon üzenetére #257

Az univerzum szót itt is rosszul használod. A kozmosz(ok) lenne a helyes szó egyébként abban a kontextusban amiről beszélsz.

A létet illetően szerintem össze vissza, el vagy tévedve. Egyrészt túl sok oda nem illő kontextusban beszélsz a dologról, másrészt pedig talán rosszul is értelmezed magát a szót, nincs erőm most kielemezni csak gondold át még egyszer.
    Egyébként hogy mi létezik a világban az egyáltalán nem könnyű kérdés, és talán az a helyes válasz hogy a létezés nagyon sok féleképpen van(lehet). (pl egy vers hogyan létezik?, a számok hogyan léteznek? stb, stb) Foglalkozz nyugodtan a kérdéssel, csak körültekintőbben szerintem, mert most is nagyon zagyva ahogyan itt írsz, vagy csak én nem tudom elég jól felfogni hogy mit akarsz mondani.

"Létezhet okozat ok nélkül?"
    Tudtommal a kvantum fizikában pont nem egyértelmű a történések ok-okozati összefüggése. Más szóval úgy néz ki igen. De egyébként nem értek ehhez a területhez, elég mélyen.

(#258) 3psilon

Ismét, össze vissza beszélsz.:) (persze lehet ez neked logikusnak tűnik, de nekem egyáltalán nem.)

Új hozzászólás Aktív témák