Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Én sem hittem ilyenekben. Aztán edzésen elkezdtük gyakorolni, hogy megérezd a másik ütési szándékát, meg a csukott szemmel történő harcot. Pl. mögötted áll, üt, és ki kell térni. Ideális esetben már akkor kimozdulsz, amikor épp csak elindul a keze, mert a szándék már hamarabb meg volt, és van kb. fél másodperc, amíg a keze is meg nem mozdul. Nem hallani lehet, hanem ez egy ilyen érzés. Mintha belül összerezzennél, érzed, hogy "most".
Vannak dolgok, amiket nem igazán lehet megmagyarázni.
Egész harcművészetek és gyógyító rendszerek épülnek rá: csí (kí, prána) energia. Sok ezer évig csaltak vele?Most ez nem Istenről szólt (arról is van mit mesélni, persze.), csak arról, hogy szerintem nem érdemes mindent tudományra építeni. Én ezt tettem régebben, és okozott némi fejfájást

Új hozzászólás Aktív témák
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest