Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
válasz
Andrew10 #5209 üzenetére
MobileUncle tools, WiFi, TX.
Itt csatornánként lehet állítani a TX powert. Ez az a jelerősség, amivel a wifi jel elhagyja az adaptert. Nagyon fontos, hogy nem az, amivel az antennából ki fog jönni! Tehát hiába állítod ezt magasabbra, ha az antenna nem bírja. 20-on van jelenleg minden csatornán, ez egyébként a routerek alap beállítása is. Ha magasabbra veszed: gyorsabban merül a telefon, jobban melegszik, szélsőséges esetben megsülhet! -
lalszi
aktív tag
válasz
Andrew10 #5180 üzenetére
Elég csak a Normal Mode-ot és a Loudspeaker Mode-ot (esetleg a Headset Mode-ot, ha használsz) állítani.
Bele kell menni a választott módba: Engieer Mode - Engineer Mode (MTK) - Audio
Normál: Type-nál az SPH-t kiválasztani, Level: 6-os, állítsd a Value-t maximumra, nyomd meg a Set gombot. Esetleg a Type-nál a Media-t is beállíthatod így, de ott még a Max vol-t is feljebb veheted.
Loudspeaker: Typ-nál az SPH-t, Ringet, Mediat kell állítani (egyesével, beállítás után mindíg Set gombot megnyomni), Levelnél válaszd a 6-ost és állítsd a Value-t és Max vol-t mindegyiknél maximumra.
A többi level szintet (1,2,3,4,5) is állíthatod ezeknél ha akarod, de ne maximumra, mert akkor nem tudod lehalkítani. Állítsd a Value-t és a Max vol-t mindegyik level szintnél az előzőnél 15%-al magasabbra (vagy annyi százalékkal, ahogy neked tetszik).
A FIR értékét ne változtasd meg!
Minden beállítás után nyomd meg a Set gombot, mert nem jegyzi meg különben. A végén indítsd újra a telefont, hogy az új beállításokat használja.
-
Trotter66
tag
válasz
Andrew10 #5108 üzenetére
Nézd én eléggé újonc vagyok az android világban, de lehetnék akármekkora guru is, a jövőbe nem látnék, az biztos.
Ha elolvasod az első mondatodat ismét rájössz, hogy erre nem lehet válaszolni.
Második kérdésedre a válasz: sok program van, amit számítógépre lehet telepíteni. Olvasd el az első hozzászólást. Mielőtt kérdezel keress rá kulcsóra a keresőben. Én is ezt szoktam, mielőtt kérdeznék.
Na peace.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos fejegységek
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest