Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
A Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS FISH-EYE van DSLR-re, de az asztróra kifejezetten ajánlott 12mm F2.0 NCS CS csak MILC-ekre ("Available for 5 camera mounts: Canon-M, Sony-E, MFT, Samsung NX, and Fujifilm-X").
-
faki_
senior tag
válasz
lackopetyko1 #5030 üzenetére
Nem tükrös ugyan, de nem elvetendő alternatíva lehet a jó magas ISO-ja miatt egy a Fujifilm X-E1, ami használtan 50e Ft körül van (ha van). A legolcsóbb kitobjektívje a Fujinon XC 16-50mm F3.5-5.6, aminek fényereje átlagos, viszont a legnagyobb látószög már jónak mondható, 30-40e Ft környékén szokott lenni. A bázistáv lényegesen kisebb, mint a DSLR-eknél, majdnem bármit adapterezhetsz rá. 200mm környéki manuált 15-20e Ft-tól találhatsz, pl. valamelyik Takumart(?) használja itt valaki. Mint rendszer, nem olcsó a Fuji, ha natív objektíveket tervezel későbbre, akkor elég költséges lesz és a váz sem mai darab, lassúcska az AF, de ez asztrónál nem igazán szempont.
-
faki_
senior tag
Ez de jóóó: Omegon Mount Mini Track LX2!
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
Én csak a webest olvastam fordítóval, nem igazán van túlbonyolítva. Balra lent kell kiválasztani a "Align stars"-t és a "Freeze ground"-ot (a mellette lévő "Selective" pedig kiszedi a mozgó dolgokat, pl. repcsi, meteor). Láthatod a többi beállításom is, a "Remove dinamic noises" nekem csúnya dolgokat csinált, azt nem kapcsoltam be, a torzítás korrekciója meg felesleges, mert jpg-eket raktam be, azon már a váz elvégezte ezt.
-
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
Nem tudom, hogy valós-e az odaírt, sokszor elég durva leárazás, de hátha valakit érdekel: [link]
-
faki_
senior tag
-
faki_
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest