Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Köszi! Nem vetettem el teljesen a Laowa-t sem, ha leakcióznák megint ilyen ~130e körülre. De szvsz arra várhatok.
Közben végignyálaztam pár nem Adobe app tesztet a The Amazing Sky oldalon (jó ez az oldal). A RAWTherapee/Affinity kombó elég lesz. Az iOS Affinity persze nem egy finom valami, de elő- és utómunkálatokhoz elegendő. Jobban rá kell gyúrnom a RAWTherapee-re az egyszer biztos. Ahogy olvasom akad pár csillagfotós aki használja és ingyen nincs jobb. De azért találtam mást is: FreeAstro — Siril.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest