Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
popey37 #9139 üzenetére
Seeingről beszéltünk, nem fényszennyről. Igen, a Mo.-i "sötét foltok" teljesen jók mély ég fotózásra+vizuálra sem utolsók
. Viszont amikor 0,5"-et alulról kaparászó turbulenciát szeretnél, hogy integess a marslakóknak, az a Kárpát-Medencében nehéz feladvány.
Nem tudom nektek Seeing szempontból pl mennyire segítség a Mátra? (ezt magamnak is kérdezem, mert Macarisztánba innen általában olcsóbb leugrani, mint Kanárira és a mostani Marshoz kishazánk szélessége is teljesen okés).
Kanári nekem amúgy a derült ég miatt kell, itt nyomorékisztánban HÁROM HETE, azaz mióta az üstökfotót posztoltam, EGYETLEN derült este nem volt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest