Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
válasz
dethroner #61552 üzenetére
Metabo is okés lehet, elég sok a korrekt vélemény róla.
Dewalt-nak a rezgés csillapítását szokták dícsérni, és az elszívását. Mind a kettő egy fontos szempont, előbbi a kezedet kíméli, utóbbi a papírt.
Ha most költöztetek kertesházban, én egy excenterre nem sajnálnám a pénzt, mert később is kellhet, persze ilyenkor költözés után, minden fontosabb. Egy a lényeg, excenterből ismertebb ipari márkák alá nem mennék, mert könnyen lehet, csak a kezedet fogja koptatni, nem az anyagot.
Ugyan akkor, van egy rossz hírem, mi sem azért ajánljuk az ipari gépeket, mert azt gondoljuk, hogy megjön a kedved, és éjjel-nappal csiszolni fogsz (mondjuk ez kedvtől függetlenül előfordulhat
), hanem azért, mert sokszor az ipari gépek érnek bármit is, és alatta, nagyjából minden más csak tűzrevaló szemét. Az excenter csiszoló nagyjából egy ilyen gép.
Szalagcsiszoló okés lehet, abból talán lassan lesz megint a Lidl-ben 12-13e Ft-ért, a jó nem feltétlen olyan, de már használható, viszont, én nem ajánlom, nagyoláshoz / síkoláshoz egy kíváló gép, de szép felületet csiszolni, felületkezeléshez előkészíteni az anyagot, sokkal nagyobb macera, szerintem.
@generatoros
Rezgőcsiszolóból is van többféle modell, többféle rezgőkörrel, sőt a Festo(ol)-nak még áttételes is volt / van. Supercut-ot szoktam használni Delta csiszolónak, 1-2x csiszoltam vele lazúros fát, és meglepően jól harap. Persze, a delta fej mérete miatt, pici felületekre való, de amit lefed a pad, azt meglehetősen gyorsan csiszolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest