- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok,
ha már cipős szekrény: van nekem egy ehhez hasonló. Szélesebb, meg alacsonyabb (2 ajtó van csak). Borzalmas egy konstrukció. A lenyíló bútorlap ajtó élébe van fúrva egy-egy furat a két szélső élén, és ezekbe megy a fatipli, ami a vázba bele van ragasztva. Ezek a forgáspontok. Plusz egy-egy beragasztott tipli van még a vázban (ami a képen is látszik), ez lenne az ütköző, hogy amikor lenyitod, ne bukjon a kelleténél lentebb. Viszont ilyenkor a saját súlyánál fogva is feszíti az ajtót, és emiatt a bútorlap kiszakad (a fatipli az erősebb, az a vázban marad). Mindkettő ajtó kiszakadt. Nem is először. Egy éven belül még garanciaidőben reklamáltam, hoztak egy új bútorlapot (duzzogva), és kicserélték. De a mai napig sem értem, hogy tudták kicserélni, mivel a váz össze van ragasztva (nem csavarozható, merev), nem értem, hogy tudták a bútorlap ajtót bejátszani a vázba úgy, hogy a furatokba becsússzon mindkét fatipli...de mindegy is. Egy jó ideje ajtó nélkül használjuk. Nem tudom, mennyire érthető, amit leírtam, ha kell, csatolok képeket is.
Szeretném valahogy visszaaplikálni az ajtókat (a front sértetlen, az élét, ami a furatnál kitört, visszagyógyítanám valami tapasszal (végső esetben szabatnék újat). Létezik ilyenhez valami normális vasalat?
Ilyesmit néztem, nem tudom, ez jó lehet-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoLTE/VoWiFi
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest