Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen járok-e, ha nem, kérlek irányítsatok majd a megfelelő topikba!
Egy Samsung 40J5200 típusú TV-hez szeretnénk valamilyen TV okosító eszközt, mert már csak alig néhány streaming alkalmazás működik rajta. Egy hölgy számára lenne az eszköz, aki nem igazán van otthon ezekben a tech dolgokban, így szeretném, ha minél könyebben telepíthető és kezelhető lenne. Nézegettem Roku, Amazon eszközöket, de hatalmas a választék és én sem ismerem ezeket. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bluetooth hangszórók
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest