Hirdetés
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
válasz
World-Soft #4565 üzenetére
Bár én nem pendrive-al használom a routert, van akinek éves nagyságrendben már így megy gond nélkül. Jobb flash alapú eszközökre már 10 év garanciát is vállalnak (gondolom ebben jelentős szerepe van a wear levelling technikáknak), max. visszaviszed ha elromlik.
Addig nem fogod tudni umount-olni amig használják a progik, tehát azokat mindenféleképpen le kell állítani. Erre a #4202 hsz.-ból meríthetsz ötleteket. A script minden progit leállít, tehát azt át kell írni a te igényeidre. (valójában az /usr/local/sbin/-ben van nem a /tmp-ben, ezt elrontottam a hsz.-ban)
Az router újraindítás nélküli diszk visszacsatoláshoz érdemes még megfontolni a #4321 hsz.-ben szereplő gondolatokat.
A spin-down (pörgés leállítás) a #4256 hsz.-ban levő linket követve (nekem nem tudja az USB rack-em, így ezzel sincs sok tapasztalatom).
Mivel a router USB mass storage-nak látja a rack-et, belül mindegy mi az interface (persze a rack és a diszk meg kell egyezzen!)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Thrustmaster T248 + T3PM + loadcell mod + spare parts
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest