Hirdetés
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz
khorvat #12358 üzenetére
No akkor erre a regi kerdesre megegyszer egy kibovitett valasz
(uShare nemmukodese...)
Mivel ujra huztam mindent a routeren es uj vinyot kapott igy mindent az elejetol fogva megcsinaltam. Es mit tesz Isten nekem sem mukodott az ushare(eddig vertem a mellem hogy nekem megy xbox360 on... igy nezem a filmeket evek ota
)
Nos amire oda kell figyelni:
Mikor az ember nyom egy sima installt (ipkg install ushare)
az opt/etc/ushare.conf ot editalva a ENABLE_XBOX = yes az nem eleg mivel el van kurva a valtozo neve. A jo az USHARE_ENABLE_XBOX.
Tehat USHARE_ENABLE_XBOX = YES a helyes sor(ha nem ps3 at hasznalunk akkor a DLNA az maradhat no.
Nos innentol mar mennie kellene a cuccnak (persze el is kell inditani
es meggyozodni arrol hogy benne van a processekben)
Ezutan nekem meg mindig nem ment.. Ekkor jott az ottlet hogy a logokat megnezzem (mert a logok soha nem hazudnak
) Es ekkor latom hogy indulaskor 'beszol' az ushare hogy a shared directories -ban egy par entry-t nem tud olvasni. Ezt a szep Magyar nyelvunknek koszonhetjuk. Csak annyit kell tenni hogy minden nem ASCII karaktert atirni.
(akar csak az en posztjaim, mindig ekezetek nelkul! Az ekezet a gonosz! )
No ezutan ujraindit a process es gyonyoruen megy az xbox360 on a film/zene/whatever
Udv
Z
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Politika
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendszergazda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest