- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egy elég régi laptop és az Inteles wifi moduljáról lehet olvasgatni problémákat a neten. Én biztos vennék bele egy olcsó AC-s USB wifi stick-et online próbáblól. Ha megy örülök, ha nem, akkor visszaviszem 14 napon belül.
Elvileg a node-ot wifin és kábelen is össze lehet kötni, de a kábeles megoldás az igazi. Állítólag az AC - AX routereket nem szerencsés AiMEshben együtt használni. Ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, csak olvastam ilyet.
-
Balinov
titán
Szia Đusty
nem 100%-ban, de nagyon hasonlo szituban latszonak tunsz, mint amit en tapasztaltam anno 1.5 eve, mikro meglett az AX56U. Virgin HUB30-ra a Lati 5480 gyari wifi adaptere gyonyoruen felment (win10x64, enterprise), de amikor bepattintotam a rendszerbe az ax56u-t egyszeruen nem csatlakozott (arra sajna mar nem emlekszem, hogy latta-e egyaltalan a kulonvalasztott SSID-t vagy sem).Kis gugli es dell support oldalan irtak alapjan a Latiban levo AC-s wifi a gyari win10 driverrel nem latja az AX-es halokat, driverfrissitest ajanlottak.
Kicsit remegtem, mert ugye ceges lapos, enterprise win10 meg korlatozott user vagyok, de az intel oldalarol letoltott wifi drivert felment es azonnal latta az 5Ghz-es SSID-t es azota is hibatanul megy a home office
udv
B -
VGYke
addikt
Egy próbát megér: Töröld a router belépési adatait a winből:
Vezérlőpult, Felhasználói fiókok, Saját hitelesítő adatok kezelése (vagy így), Windows rendszerbeli hitelesítő adatok.
Ennek nem kellene hogy köze legyen a problémádhoz, de hátha mégis és rosszabbat már nem teszel vele. -
Én egy gyári visszaállítást megpróbálnék a routeren, nem állítanék be semmit és úgy megnézném, hogy felcsatlakozik-e a noti. Ha igen, akkor el kell kezdeni lépésről-lépésre mindent beállítani a routeren es minden lépés után ellenőrzni, hogy csatlakozik-e a laptop.
Ha alapból nem csatlakozik, akkor a notebook-nál van a gond. -
Legfőképpen az, hogy az AC-s AP-tal szerelt routerek AC wifiig, az AX-essel szereltek meg AX wifiig (Wifi6) bezárólag működnek.
Komolyra fordítva: az AC->AX váltás talán a legnagyobb előrelépés a wifi történetében. Az AX sokkal jobb menedzsmenttel nagyobb sebességet és nagyobb lefedettséget ér el sokkal stabilabban, és mindezt sokkal nagyobb hálózati terheltség esetén is megoldja. Magyarán sokkal több eszköz működhet azonos területen egymás akadályozása nélkül.
És a biztonsági szint is emelkedik (WPA-3), de ez csak akkor fog igazán érvényesülni, amikor mindegyik rádiós hoszt ezt használja, és nem lesz WPA-2 üzemben.
Érdekesség, hogy az AX-es AP-ok számos előnye bizonyos mértékben AC-s kliensekkel is tapasztalható.
Emiatt már nagyon-nagyon nem érdemes csak AC-s AP-ot (esetünkben: routert) venni.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest