- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VGYke
addikt
Ok, az áramvezetéken történő internet továbbításra vannak külön Powerline eszközök. Itt egy prohardver teszt, mely szerint egy 2000 Mbps feliratú eszköz, egy szobával arrébb 200-250! Igaz a cikk nem mai, de szerintem csodák nincsenek, kíváncsi vagyok ebből a ZEN hogyan csinál 1800 értéket.
-
Amilo02
aktív tag
Tegyük fel, hogy ugyan azon az áramkörön van a két Hybrid router. A ház villamos hálózata nem olyan régi, maga a ház sem és nem is olyan nagy. Van esély arra, hogy a fő routerhez hasonló sebességet lehessen elérni a második routeren ami csak a hálózathoz van csatlakoztatva?
-
mgTerminator
veterán
Bocsánat, félreértettem az egészet. Mivel a főroutert is cseréled, így valószínűleg újra kell konfigolnod az egészet. Megpróbálhatod a régiről először lementeni a beállításokat, majd az újra feltölteni de nem tudom hogy ez mennyire működhet és mennyire lehet egészséges. De mentés mindenképp legyen.
Ha megeszi a mentést és minden a helyére kerül, akkor hozzá kell adnod a régi routert egy reset után nodeként. -
Ha jól olvastam a specifikációt, akkor a Zenwifi mindkét 5 Ghz-es sávja és a 2,4 GHz-es sávja is AX-es.
A 92U-nak csak a 2-es 5 GHz-es sávja AX-es és csak 100 feletti csatornákat kezel, ha jól emlékszem. 2,4 Ghz-en csak AC tud. Szóval az csak egy kvázi AX-es router.
Én a Zenwifit választanám, de ez csak egy vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest