- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
poolbig #9541 üzenetére
Én is kipróbáltam az imént, de semmi különbséget nem jelentett a MU-MIMO kikapcsolása. Ugyanazzal a szerverrel próbáltad mindegyik esetben? Ha a speedtestet használod, akkor érdemes az Antenna Hungáriával tesztelni, én azt tapasztaltam, hogy az hozza mindig a legjobb sebességet!
-
sgeza
veterán
válasz
poolbig #9422 üzenetére
Nézd meg a gépek hálókártyáinak drivereit! Van egy figyelmeztetés, miszerint bizonyos gyártók bizonyos típusai egy adott verziónál régebbi driverekkel nem működnek megfelelően, ha az AX-es wifi engedélyezve van. Nem tudom, hogy pontosan mi a jelenség, vonatkozhat-e a te esetedre, de például az én gépemet érintette (illetve végülis nem, mert fent volt a legfrissebb driver, de az eszköz benne volt a listában).
Minden automatán, ráadásul a smartconnect is engedélyezve, valamint minden egyebet, ami alapbeállításként ki van kapcsolva bekapcsoltam (AX-es wifi, mu-mimo, stb.), és nekem simán megy minden eszköz, a csak N-esek is. -
-
-
-
rErEaT
senior tag
válasz
poolbig #8596 üzenetére
oh akkor szerintem próbáld meg tovább nyomva tartani a reset gombot amikor visszadugod azután is, nekem az AC57U-val voltak ilyen gondjaim, hogy például az gondolt egyet és kilépett Recoveryből.
De ezt akkor szokta ha viszonylag hamar elengedem a reset gombot miután visszakapta a tápot.
Ez esetleg segítségedre lehet? -
-
-
-
-
szaboi6512
őstag
-
szaboi6512
őstag
válasz
poolbig #8222 üzenetére
Nekem Asus 65P van. Alternatív fw.-el.
160 Mhz.-en átlag 700 fölötti sebességet produkál 5 GHZ.-en Intel AX 201 wifi kártyával.
De volt már ennyi is. -
-
-
válasz
poolbig #5575 üzenetére
Ha IPTV-d van, akkor nem tudod a modemed bridge módba állítani.
Az én megoldásom:
- modemen Wi-Fi kikapcs
- DMZ-be a router (IP reserve-et beállítani modemen, hogy ne másszon el a router)
- minden hálózati eszközt már csak a routerre csatlakoztatok
- Set-top Box van csak a modemre dugva (elvileg megoldható az IPTV passthrough, de nem próbálkoztam vele, egyszerűbb volt nekem így, plusz nem foglal LAN-portot sem a routeren)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest