- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kpityu2
addikt
válasz
xrvman #20424 üzenetére
Múltkor bogarásztam az adatokat és azt láttam, hogy pl. az rt-ax1800u csak 18 dBm-re van állítva amikor performance módban van, miközben a 20 is megengedett lenne. És ez nem magyarázható a régiókóddal, mert az jó. Talán a több antenna vagy a multi-mimo miatt, nem tudom...
-
-
válasz
xrvman #19996 üzenetére
Szia!
Ebben nincs semmi rendkívüli. A megoldás az utolsó két május 5. keltezésű sorban van.
May 5 07:05:27 WAN Connection: WAN was restored.
May 5 07:05:28 ntp: start NTP updateVagyis újraindítás után a router nem tudja a pontos időt, csak miután létrejött a netkapcsolat, és szinkronizálta azt.
-
válasz
xrvman #19921 üzenetére
Úgy nem is lehet, mert:
#19923lenovomen1: ez biztonsági figyelmeztetés és blokkolás, amit én mondok, annak a felhasználó egyéni kérése alapján kellene működnie, gyakorlatilag a Google.hu- is átkerülhetne a listára, és nem engedhetné ki a router, a rácsatlakozó eszközöket.
-
-
válasz
xrvman #19116 üzenetére
Bocs, de nem értelek, nem értek hozzá. Az AX55-höz nem is kell most jelszó, meg a telefonom is AX82U-nak látja. Viszont vendéghálózat csak az AX82U közelében elérhető.
mod: tehát az lenne a kérdésem, ha haverom átjön hozzám, akinek a vendéghálózat jelszavát adtam meg és kimegyünk az udvarra, ahol már az AX55-nek erősebb a jele, akkor a heverom hogyan fog netet kapni? Meg kell neki adjam a rendes (nem vendég) hálózat jelszavát? Máshogy nem?
-
dudika10
veterán
válasz
xrvman #18927 üzenetére
Ez ennel sokkal osszetettebb kerdes.
Az EU az elmult 20 evben tobbszor valtoztatott a megengedett teljesitmenyen.
Attol fuggoen, hogy melyik idoszakba esett a keszuleked amit vettel, elterhetett a lefedettseg is. Illetve a keszulekek is a kisebb teljesitmenyu adok iranyaba mozdultak, igy hiaba van egy nagy teruletet lefedo AP-d, ha a keszulekeidben nincs eleg kraft.A technologia fejlodesevel a tobb AP a strategia jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest