-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Még mindíg a kamerával kínlódok,vpn topicban nem kaptam választ.
"
Ha letiltom a kamera rendszeremen a netet hogy ne a kínai felhőkön keresztül nézze "bárki" a kameráim képét akkor hogy fogom elérni kintről vpn-el?(természetesen az NVR belső ip-jével szeretném látni a kamerákat!)
Csináltam WG vpn szervert az asus routeremen,letiltom a kamera rendszernek a net elérést és nem érem el a kamerák képét.
Így kell ezt véghez vinni vagy rosszul csinálok vmit?
A vpn jól működik mert pl. a NAS-on levő file-ket szépen elérem a vpn-n keresztül,igaz ott nincs letiltva a NAS internet kapcsolata...
(nem vagyok teljesen tiszában a vpn dologban,de szeretném ezt végig vinni ha már a routerem is tudja és van Proton előfizetésem is,igaz ezt még nem használom semmire csak ha másik országba kell "költöznöm")"
Hátha itt vki érthetően elmagyarázza mit hogyan kell csinálnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- L15 Gen2 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB DDR4 256GB NVMe SSD magyar billentyűzet gar
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest