- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Grobber
csendes tag
-
The.Grobber
csendes tag
Természetesen. Imprúvolt stabilitás és memória kompatibilitás, valamint új procik támogatása is van
Viccet félretéve, én különösebben semmit nem vettem észre, tuningnál is kb ugyan azok az opciók maradtak. Ellenben elég sokan nyűglődnek a hibák miatt, épp most láttam egy "magasabb idle hőfok az új biossal" hozzászólást az Anandtech-en.
Láttam egy bios downgrade guide-ot az Asus oldalán, mint kiderült, elég könnyű vele lenullázni az alaplapot, szóval most a hosszú hétvégén inkább nem kísérletezek vele. Jobb híján próbálok egy win reinstallt, hátha megoldja a kikapcsolási gondot, aztán majd csak jön egy új verzió. -
The.Grobber
csendes tag
Hi!
Nekem a P8Z68-V PRO/Gen3 van, felvasaltam rá az új 3202-es bios-t. A fő eltérés az előzőhöz képest, hogy
-az eszközkezelőben megjelent egy rakás ACPI termikus zóna, meg ventilátor (?!)
-a win7 leállításakor szépen minden vinyót/egyebet lekapcsol, kivéve az alaplapot; 5 másodpercig nyomni kell a power gombot, hogy leálljonTermészetesen bios rollback nincsen, úgyhogy várhatok egy újabb verziót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest