- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Nekem akkor is szolt 5.1 nem ha 5.1 es volt a mozi hangja, ha nem az volt akkor csak a 2 első ezt kicselezvén az első audio csatit is bekotottem a genius egyik sztereo bemenetére, így áll 5.1 ben szól, de mindenesetre a magas hangok jobban jonnek a hátsóból mint az elsőkből
-
Core2duo6600
veterán
Az ac3 filterrel szarakodtam valamit, így legalább a filmeknek van 5.1 hangjuk, már ha az avi vagy a korongon rajta van
zenehallgatásnál, meg ugy oldottam meg, hogy a gép elejéből kijövő hangkábelt bekotottem a geinus 2 ch injére, így szol a zene normálisabban
elő lehet csalni a subbot is ehhez a hangbeállitásokban a filterekkel kell baszakodni bass menegment
és ott elvben be lehet állítani, hogy hány hztől kpaja a sub ill a perem hangszorok, nekem ezzel nem sikerült zöldágra bergödnőm, így megmaradtam a sima sztereo első csatlakozónáűlo, azt ha zene akkor átnyomom arra a bemenetre a geniust minden egyéb esetben meg a sokcsatronást használom.
az ac3 filter nekem 3/2+sw 5.1 ch ra van jelenleg állitva
az 1.11 est ac3 filtert használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Parfüm topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest