- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiviszem
tag
Beállitottam az FSB-ét az irt 200-ra,Cpu Express 100,ramok 5.5.5.12.,ment is a gép 1700-al,mivel ez kevés a 2891 hsz.szerint elkeztdtem állitgatni, a Cpu Frequecy 350,a feszültségeket kb a lirás szerint,de ahol piros lett volna ot kevesebbet.MINDJÁRT EL SEM INDULT,DE kikapcsolás után felajánlotta ,hogy F1-el beenged a BIOS-ba (rendes volt) Load Optimized Defaults után pörgött a proci hűtő ahogy csak birt,ezt a gyári tuning progival visszavettem.
Kérdés:
Ami igencsak változott,hogy nem lehet állitani a" Vanderpool Technology"-t,és a DRAM Frequency -nél már nem DDR2-800MHz,hanem 750,és 825 van választható.MIÉRT? -
kiviszem
tag
Köszi,változatlanul érdekel a téma,úgyhogy nem késői a válasz.A boot sorrendtól kezdve minden beálitást megváltoztat a Load Optimized Defaults ? Mint irod utánna lehet finomitani rajta ,van e még olyan beállitás,a leirtakon kivül,amit érdemes optimalizálni nem tuningolt gépnél? Pl memóri beállitás,stb?Tuninghoz még proci hűtőt szeretnék venni,mert terhelve igy is 51fok a Cpu,és a ramok is elég forrónak tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest