- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
rYaN-
tag
válasz
fazi1985 #3016 üzenetére
Mondhatom azt is hogy az a decoder
Miért a hangfalszettet szereted cipelni?gondolom nem viszed egyik helyről a másikra, akkor meg elfélrne a hangkari a szett mellett.
Az ára pedig... na igen...
Egyébként meg nincs, mert sztereó jelből nem fogsz 5.1-et csinálni, ha meg az emlitett kimeneti kombináció nincs (már pedig nincs), halott gondolatez olyan mint wlan hálózattal rádiózni
Vannak ilyen gagyi hangfalak hogy 2 hangszóróval csinál virtual 3d surround akármit, de az kamu...
[Szerkesztve] -
rYaN-
tag
válasz
fazi1985 #3014 üzenetére
Hali!
Nekem az asztali gépemeben olyan alaplap van ami tud úgy 5.1-es hangfalszettet működtetni, hogy a vezérlőpultján átállítom 5.1-es kimenetre és akkor a line out lesz a 2 első, a mikrofon csatlakozó a 2 hátsó a line in meg a mélyláda meg a center. Gyk minden dugó kimenetként funkcionál.
Nekem is A6J van, úgy vettem észre ez ilyen módon nem tud 5.1-es szettet működtetni, viszont van rajta S/PDIF digitális kimenet - a line outban - csak egy optikai kábel kell hozzá aminek egyik vége 3.5mm-es jack, a másik pedig TOSLINK (3.5mm to TOSLINK a neve).
Ha nincs optikai csatlakozó a hangfalszetten akkor pedig egy USB-s creative hangkari tudna csak segiteni - szerintem...
[Szerkesztve] -
rYaN-
tag
válasz
fazi1985 #2865 üzenetére
Igen, sajnos a billentyűzet körüli műanyag minősége nem erre a célra készült, szerintem festve vagy vmilyen védő anyaggal van bevonva, viszont rohadtul kopik...
Talán jobb lett volna az egész felső részt olyan szénszálas mintázatuból csinálni mint, aminyelből a power/email/powergear gomb küröl van...
Egyébként haverom A6VC-jén is elkopott a csukló alatt, a billentyűk pedig kifényesedtek.
Én ennek tudatában újítottam be egy külső billentyűzetet 3400ft-ért. Így nem kopik a notié, nem hullik tele morzsával, hajjal meg porcicával
Erre pedig mondhatja valaki: azért van, hogy kopjon.
Na igen, de egy noti bill legalább 18k, ez meg...
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Medence topik
- Konteó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest