- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
hzcs
senior tag
A6-os tulajok közül meg tudja valaki mondani, hogy a beépített bluetooth stack from toshiba bt cucc hány méteres?
-
hzcs
senior tag
Akkor azt hiszem ha visszakapom a gépemet a dvd író javításból (99%-ra biztos hogy semmit nem tesznek vele), akkor inkább rászánom azt az 5-6 ezer benzinpénzt, hogy visszavigyem osztrákba ahol vettem. Ott remélem máshogy álnak a témához, és ők nem akarják elijeszteni a vevőiket. Az NSE-t akkor ezek után hadd ne jellemezzem.
-
hzcs
senior tag
Valaki próbálta már (főleg a6va-sok) az új asus live update-t? Egy sima letöltéshez kihasználja a 100% procit, ami egyébként 40 fokos, ilyenkor pedig 60
Valamit nagyon elronthattak abban a progiban, ráadásul nekem 2 valamit tölt, nem is írja hogy mi az, és miután frissítette, ugyanazt ugyanarra ismét frissíteni akarja. Most legalább már megy, de még nem az igazi.
Bízok benne, hogy jobban is megcsinálják, és nem kell mindig nézegetni az oldalt frissítésekért. HAJRÁ FIÚK! -
hzcs
senior tag
válasz
ponti_ak #2965 üzenetére
Ezzel csak 1 gond van: Nem mehetsz be az NSE-hez. Nekem a telefonos ürge azt mondta, hogy a kapuig engednek be. Nem hinném hogy megengednék hogy ott írjál vele, de nem tudom. célszerű R-t vinni, mert rw-nél lehet hogy néha jó, néha nem (pl nekem), de R-nél 100% a hibaarány. Ha kicserélik se érsz vele semmit, először nekem is cserélték, asszem az új (a második) író 2 lemezt írt meg.
-
hzcs
senior tag
válasz
ponti_ak #2954 üzenetére
Szerintem ha nem akarsz ''szopni'', akkor nem Magyarországon szervízelteted. Én már 3x visszavittem. Az eredményekről annyit, hogy már majdnem 1 éve megvan a gép, de kb 5 lemezt sikerült megírni, a többi 20-30-at nem. És még mindig ugyanaz a szar van benne. Másik típusra nem cserélik mert az típusmóddosításnak minősül. Nekem ezt mondták. Most adok még 1 esélyt, a héten leadom, és ha nem csinálnak semmit, akkor sajnos panaszkönyv...
-
hzcs
senior tag
NSE tapasztalatok: nem szívesen, sőt egyáltalán nem cserélik ki az írónak nevezett valamit. Ma felhívtam őket, és elpanaszoltam, hogy már 3-szor járt náluk a gép és még mindig nem cserélték ki olyanra, ami ír is. Válasz: Nem szoktak firware-t frissíteni (nálam mégis frissítettek), hanem 1 az 1-ben cserélik az írót. Jelezvén, hogy nem tsst kell bele mert az kb semmire nem jó, azt a választ kaptam hogyha veszek egy autót 1.2-es motorral, akkor ne kérjek bele 1.6-osat. Nos ez a megállapítás helyénvaló lenne, ha cd olvasó helyett kérnék dvd írót. Csakhogy most az a helyzet, hogy az 1.2-es motor nem tudja a specifikációban leírtakat teljesíteni.
Nem tudom ilyenkor mi a teendő, de akiknek kicserélték azok hogy érték el hogy matsita legyen benne? Nekem valami típusmódosításról beszélt, hogy az lenne ha mást tennének bele.
Bocs hogy már az x-edik hozzászólást írom de úgy gondolom hogy minden tsst-sre vonatkozik, akinek nem csak nehezéknek van a gépében ez a szenny. -
hzcs
senior tag
Szerintem azért kételkedik, mert nekem is pentium-m-em van, 480mhz-en nézem a filmeket (nem dvd, oda 800mhz kell), kijelző közepesnél kicsit alacsonyabb és max 3-3,5 óra. Dvd-nél a 3 óra se jön össze. Akksi 8 cellás, 4800mah. A kijelző pedig 15,4. Ennek ellenére lehet hogy elmegy 3 órát egy celeron m.
-
-
hzcs
senior tag
Szerintem az Intel Pentium M kevesebbet fogyaszt, de az AMD-sek erre valószínű rácáfolnak. Mivel ez Celeron M, ezért lehet hogy az AMD a takarékosabb, mert a Cel nem váltogatja az órajelet meg a feszt. A WXGA kijelző szerintem jó dolog, de ez ízlés kérdése. Viszont az Intelesben van külön vga, igaz nem nagy szám de jobb mint a sis, amire olyan sokan panaszkodtak. Olvastam a linknél amit írtál a hozzászólásoknál hogy egy vásárló COD2-zött rajta és csodálkozott hogy néha beakad (X300).
Döntsd el, hogy az s-video és a firewire kell-e. Ha mindenképpen kell, akkor amd.
Ha nem sis lenne benne, akkor AMD-t venném meg. -
hzcs
senior tag
Van valakinek Dicota BacPac Jump táskája? Vagy valamilyen BacPac. Mi a véleménye róla?
-
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #2669 üzenetére
Csak annyit mondok, hogy elmennek a jó ..... ...... ........ .......!
Már harmadszor adtam le a gépet: első alkalom: állítólag cserélték, de nem vagyok benne biztos. Második alkalom: nem észleltünk hibát. Visszakaptam ugyanúgy. Elfutott a méreg, leadtam harmadszor. Telefonáltam nekik nem is egyszer, hogy még 1 TSST gagyi mocsadékot ne tegyenek bele. Meg is ígérték hogy megy bele a Matshita. Ma elhoztam...
Eredmény: firmware frissítés. Szerintem tanácsolni kéne nekik, hogy mossák meg a szart, hátha arany lesz belőle...
Komolyan mondom katasztrofális, hogy háromszor leadtam és mindháromszor tsst. Említésre se lenne méltó. Ja és legalább 1 órát vártam (MM), mert egy asztali gépnek 1 órán keresztül frissítették a biosát. Illetve így vitte el hogy negyed óra, bios frissítés. 1 óra múlva jött vissza hogy nem érhető el a szerver. NO COMMENT....
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
válasz
ponti_ak #2613 üzenetére
Én leadáskor jeleztem. Azt a szöveget kaptam rá, hogy ez nem így megy. Na fasza. Vissza is kaptam WTF jelzéssel: nincs hiba. Nincs hiba egy olyan ratyi írónál, ami nem ír dvd-t, rw-t csak néha. Ez az író már akkor szar volt amikor a gyártósorra került. És ez már a 2.
Ma ismét leadtam, harmadszor. Nyugatiend, médiaM. Holnap felhívom őket, és kérek bele másfajtát. Csak azt nem tudom mit fogok mondani ha elutasítanak. Mindenesetre nagyon mérges leszek az biztos. Ma (csütörtökön) adtam le, és azt mondta az átvevő hogy hétfőre készen lesz. Remélem is. -
hzcs
senior tag
Szerintem nem fogják kicserélni csak úgy. Az a baj, hogy most nem 2, hanem 1 cég a szervíz, és több gépet kell megcsinálniuk ugyanannyi idő alatt. Szerintem csökkent a színvonal. Az enyémmel se csináltak semmit. Parkoltatták 1 hétig.
Ugye az NSE-nél van? Vagy oda vitted ahol vetted? -
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #2530 üzenetére
Nézd meg légyszi hány fokos a vinyód!
Ahhoz képest hogy 72 órán belül nem tapasztalták, így hogy vissza van véve a proci (tehát az se melegíti pluszban), így 46 fokos, és semmit nem csinál már 5-6 órája. Ha töltök, pl torrentezek, de max 100k-val, már akkor 59 fok. Kicsit sokallom. -
hzcs
senior tag
Ma visszakaptam a gépem az NSE-től. Bár ne tették volna...
Felsorolt hibák: hdd forró (59 fok), kijelző néha vibrál, a teteje nem rendesen csukódik, és végül, ami a legfontosabb: a dvd író.
Tehát: ma visszamentem a Mediamarktba, ahol leadtam. 1 hét telt el: eredmény: WTF.
Telefon NSE-nek, megkérdezem mi ez a wtf: 72 órán keresztül teszteltük és semmi. Akksi 80%-on volt. Csere nuku. Mondom megkérdezem írtak-e vele dvd-t. Írtak. Kérdezem mégis milyet. Hölgy már a plafonon volt, mert 2-szer hívtam, ugyanis először szó nélkül elment és letette a telefont (vagy megszakadt 4-5 perc hallgatás után). Mondja hogy DVD-RW -t. Mondom neki hogy egyszer írhatót nem ír. Erre: akkor vigyem vissza csütörtökön ismét a MM-ba. 1 hétig nélkülöztem a semmiért...
És még 1-ig fogom szerintem ismét a semmiért... -
hzcs
senior tag
válasz
ponti_ak #2495 üzenetére
Ezzel nem azt mondtam hogy az összes HP szar, hanem azt, hogy én tutibiztos nem vennék több HP-t. A samsungnál se biztos hogy minden rossz, de ami nekem volt/van (tévé, dvd író) minddel csak a szívás van. Többet samsungot se veszek, ennek ellenére lehet hogy egy jó márka
-
hzcs
senior tag
Vasárnap jöttem fel pestre és filmet néztem a buszon. Néha szoktam. DE: leszálláskor akartam kikapcsolni a gépet, csakhogy ez nem sikerült. Megnyomtam a pówert, lehajtottam a kijelzőt és vártam. Semmi. Felnyitom, szokásos kilépő szöveg, na mondom akkor pówer hosszan. SEMMI. Mivel nem akartam fennt maradni a buszon, betettem így a táskába. Majd amikor bkv-ra szálltam, ott vettem ki az akksit, de elég forró volt az alja.
Koliban akksi be, ment minden, 1-2 progit kivéve. Pár szektor megkeveredett a vinyón, chkdsk megoldotta, majd leellenőrzöm valamivel a konzisztenciát.
Gondoltam megírom, hátha valaki pont leszállás előtt akarja kikapcsolni a gépet, de ne tegye. Inkább kicsit előtte hogy legyen idő kikapni az akksit
A6VA -
hzcs
senior tag
googléval találtam:
Panasonic Global Home http://panasonic.net. Copyright (C) 2006 Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. All Rights Reserved.
Tehát valszeg igazad van. -
hzcs
senior tag
Nekem vibrál néha alacsony fényerőn is. Minimumtól a 3. vonalnál használom. Szobatársamnak is ilyen van, ő maxon használja és előbb kijöt a vibrálás, neki már cserélték.
Nekem másodjára is TSST van benne, amit inkább nem minősítenék mert félek hogy kitörölnének a fórumból
DVD-ből csak rw-t írok vele, mert az R-t úgyis elrontja, ha egyáltalán végigírja. RW-t még nem vettem észre hogy ront, de Janinak igen. Viszont még a túlírásra se hajlandó. 30 megávaql akartam többet írni egy dvdrw-re, de besírt hogy ő ezt nem akarja. Nagynehezen rábírtam Neroval hogy írjon, de a gyári méret legvégén kiakadt, tehát el se kezdte túlírni.
Jövő héten küldöm vissza, erőlködök hogy Panasonic kell, remélem azt tesznek bele. Bár lehet hogy a Matshita vagy Matsushita is jó, de Panasonicról többet hallottam -
hzcs
senior tag
2 nap szállítás (1 oda 1 vissza) 1 vagy 2 nap volt ott, de pont 7vége + ünnepek, így asszem 1 hetet volt ott.
Kicserélték az írót ugyanarra a szarra, pedig mondtam hoygha ugyanilyet tesznek bele akkor viszontlátják. Fogják is a jövő héten.
Nem szedtem le semmi szoftvert csak a személyes dolgokat. Opre nekem is illegál, de előtte megkérdeztem és azt mondták nem foglalkoznak vele.
Eddig meg vagyok, de most megy kijelző + dvd + szóköz miatt. És a zsanérok se az igaziak. -
hzcs
senior tag
válasz
sghc_toma #2407 üzenetére
legyél köcsög, igazad is van
De honnan tudod hogy nem rendeltem meg eredetiben ruszkiból?
Pattintottam (de szép szó) rá egy új biost (212-es) és azzal visszajött. 1-2 beállítással több van benne,és már le se lehet tiltani a dvd-t. Most ez hogy jó-e vagy nem, nem tudom
-
hzcs
senior tag
Újabb A6VA hiba!!!
Feltettem a Lada Racing Club nevű játékot
És le kell húzni az összes optikai eszközt. Mivel lehúzni nem tudom, ezért le akartam tiltani. Beállítottam, hogy Secondary Slave: Auto helyett disable legyen. Ok, megtörtént. Kiléptem, NEM VOLT MÁR OTT A BEÁLLÍTÁS! Mondom discard changes and exit. Szerencsére visszarakta. De le kellett tiltani hogy menjen a game. Le is tiltottam őjra,save and exit. A Windows látja továbbra is a secondary slave meghajtót (TSST) és a másodlagos ide vezérlőt is.
Tehát amit elértem: cd-ről nem tudok bootolni, mert a szar AMIbiosból már eltűnt az a menüpont, amivel vissza tudom állítani a dvd-t, a játék pedig továbbra sem indul, mivel a Windows továbbra is látja.
Tehát mik a tanácsok? Mostmár biost sem tudnék frissíteni cd.ről.
Ja és próbáltam a default beállításokkal visszahozni, mindent alapra állít kivéve azt amit eltüntetett. +!/%!+/%!/%! -
hzcs
senior tag
Asszem valamelyik nap leadom nekik írócserére, kérek bele mást, és beszámolok a minőségről és a hozzáállásról. Remélem még kicserélik másra a tsst-t. Visszaküldeném 100-szor ha tsst-t raknak bele, csakhát féltem hogy a sok cipelés...
-
hzcs
senior tag
Centrino Hardware Control, HDD fül, Smart:
Fujitsu MHV2100AT (00000096)
Seek Error Rate: 238 OK
Write Error Rate: 2277 OK
Power-On Time Count: 693 years, 316 days, 13 hours.
És még azt mondják hogy gyorsan fejlődik a technika
Jani légyszíves majd nézd meg a tiedet is hogy ilyen ''régi''-e. Kösz.
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Apropó! Akinek A6VA-ja van, vagy ha nem ilyen, de Fujitsu vinyó van benne (főképp 100 gigás), az legyen szíves írja meg hogy hány fokos szokott lenni. Mert nekem most letöltés nélkül 50 fok, letöltéssel 56, de mintha nem lett volna ennyi újkorában. Most 5 hónapos.
Ja és nem melegít semmi feleslegesen, mert proci 800mhz, powerplay max battery, tehát nem melegítheti a környéken semmi sem.
Jönnek elő azért a hibák: space gomb néha nem megy a szélen, tsst, most a vinyó, egyre többet és hangosabban pörög a venti... mi jön még? Eddig elégedett voltam vele, nem szeretnék csalódni benne. -
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #2232 üzenetére
TSST-vel nem napi 50-et lehet írni!
Nekem a második író van a gépben, 1 lemezt írt meg jól, aztán megint ''behelózott''. Megy vissza... -
hzcs
senior tag
Szerintem nem 100%-ban az Asus hibája a hang, hanem a hangkártyagyártóé. Milyen chip van benne? Nekem az A6VA-ban realtek alc880. Bár én nem használom a fülest, vagy a gyári csippanók szólnak vagy aktív hangfal. Engem az bosszant egy kicsit hogy a 2 bemenetet nem lehet átalakítani kimenetté, hogy 5.1 legyen. SPDIF nincs minden hangcuccon.
-
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #2107 üzenetére
Asztali driverrel nincs. Tedd fel az Asus oldalán lévőt, abban van.
-
hzcs
senior tag
válasz
extraktor #2071 üzenetére
Ha nem tuningolsz, és csak lejjebb akarod venni a vga órajeleket, akkor nem ezekkel érdemes próbálkozni. Nekem is hamar zizis lesz a kép. Erre a emgfelelő program a vga driverrel feltelepülő powerplay. Ott vissza kell venni battery optimized-re és megközelítőleg 100/100 mhz lesz az órajel. Ezt használom, persze lehet hogy más megoldás is van.
-
hzcs
senior tag
Az 1860 mhz-es dothan nem 800-ra veszi vissza max az órajelet? Mert most (nem tudom hogyan) 3x-os szorzóval 480 mhz-en megy. CHC plusz Power 4 gear. Bár akksiidőt nem spórol jelentősen, nem veszem észre.
-
hzcs
senior tag
Lekéstem
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
Szerintem a vezérlőpultban be lehet állítani hogy a bemenet mi legyen. Érdemes lenne megnézni, hátha be lehet állítani.
-
hzcs
senior tag
Akkor van már valaki akinek a tsst helyett más márkát raktak a gépébe?
-
-
hzcs
senior tag
válasz
extraktor #1920 üzenetére
Ezt könynen kiderítheted: 1 indítás erejéig kihúzod a kábelt
Egyébként szerintem igen, mertha modem, akkor nem dhcp, és a windowsos ip adás elég lassú.
Ismerősnél is ez volt a baj, de huaweije van, amit beállítottam routernek és dhcp-nek, mostmár jó neki. Bridgeként sok gond volt vele, sokszor nem is cstlakozott a netre -
hzcs
senior tag
A szarsungon a sárga kocka jelentése: jó.
Az elején nekem is mindig sárga, de csak dvd-nél, rw-nél és cd-nél nem. Általában akkor keletkeznek, amikor pörög fel a meghajtó. -
hzcs
senior tag
Biosnak semmi köze hozzá!
Amikor telepítem a windowst, megfigyelhető hogy alapból 2-3-szor megy el max. Aztán ahogy jönnek a driverek, úgy szaporodnak a vonalak. Pl az ati dob rá még 3-4-et. Nameg azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy nem csak egy hálókártya van a gépben, mint egy asztalinál. Bluetooth, infra, kártyaolvasó... nameg 4200-as vinyó (legalábbis az enyémben).
Mikor elindult, akkor már nincs rá panasz. De őszintén: hányszor indítjátok el naponta a windowst? Ha sokszor, akkor megéri készenlétbe tenni. -
hzcs
senior tag
Tegyél fel centrino hardware controlt. Linket nem tudok adni, de első találat gugliban. Ebben szinte mindent meg lehet adni a gépnek. Szorzót, feszt.....
Más: Nézegettem egy osztrák oldalt, és találtam egy olyan írót (Toshiba), amelyik ugyanennyit tud mint a samsung, plusz lightscribe. 90 ajró.
8x/4x/8x/4x/8x DVD+R/DVD+RW/DVD-R/DVD-RW/DVD-ROM • 2.4x DL DVD+R • 24x/10x/24x CD-R/CD-RW/CD-ROM • LightScribe-Support (kann bis zu 36 Minuten für die Beschriftung benötigen)
Toshiba SD-R6572M Slim
Ez belemehetne a kis aranyoskába?
Már csak az a kérdés, hogy ez is ilyen szar-e? Mert TSST = Toshiba Samsung.
Ha az asus nem cseréli ki normálisra, akkor inkább veszek bele egy ilyet, de legalább ne idegeskedjek miatta. -
hzcs
senior tag
Chipsetet is mérnek? Nemcsak a procit meg a hdd-t?
Hypermemory: Ati vga-knál van, amikor lecsípnek a rendszermemóriából saját magunknak. Ha x700-ad van, akkor felesleges frissíteni biost.
Aki Asus oldalról telepített fel mindent, ment neki minden rendesen? Mert nekem 1 progi nem ment, a modemhez meg nem jó a driver. Legalábbis nálam nem ment.
A touchpados driver is sztem nem az igazi mert nem mindig akar scrollozni, a synaptic oldaláról kell leszedni, az rendesen megy.
Remélem valami jó kis Pio-t vagy NEC-et teszenk bele, mert a Matsushita.... hát elég érdekes neve van
De ha elkap a harag veszek bele egy jót és visszaküldöm hogy nézzék már meg az írót -
hzcs
senior tag
Csak az asus oldalán lévő drievrt tedd fel. Atiról nem tudsz mobilityt szedni, nem engedi feltelepíteni. Igaz hogy az asztali felmegy rá, nem telepítéssel hanem driverfrissítéssel, de akkor sztem nincs powerplay, és nem is igazán lenne jó dolog mobilityre asztalit tenni.
Tehát: asus.
Driverfrissítés: Én is nézegettem az enyémhet, van is 1 újabb, de az csak a hypermemory-t támogatja, de nekem saját memóriás vga van benne, tehát erre nem frissítem. -
hzcs
senior tag
Philips dvd+rw (asszem infodisc a10 alapú) 2-3x sikeresen megírva. És ez sem bolti volt.
-
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #1765 üzenetére
Én is a hátizsákra szavazok, mert az oldaltáska félrehúz, és azt nem szeretem. Ismerős vett egy samsonite oldaltáskát, de üresen is nehezebb mint a laptop. A háti viszont szerintem nem nyújt akkora védelmet, cserében jobb viselni. Ez szigorúan szvsz!
-
hzcs
senior tag
Újabb Asus hiba: a netről leszedhető driverek között van hibás. Pl a modem. A gyárival megy, az újjal nem. Meg van még 1 driver, ahonnan hiányzik 1 fájl. De a gyári cd ezt is megoldja. Tehát jó a modemem!
-
hzcs
senior tag
Én még hiányoloka BT-ből pár dolgot: pl az usb-s BT-knél lehet választani, hogy mit szeretnék BT-n keresztül: dial-up, vagy network, vagy még egy csomó minden. Itt ilyet nem láttam.
Ja, nekem lehet a modemem is szar
Ma nem ment vele a net, most próbáltam először. Mindjárt lesz egy xp install, és holnapmeg tudom mondani, hogy jó lett-e -
hzcs
senior tag
Mondjuk kicsit érdekes a helyzet, mert amiket írtam, ez se olvasta vissza, meg más író-olvasó (pl asztali lg) se. De aknek írtam, az asztali nóném lejátszója meg viszi. Legalábbis eddig nem panaszkodott rá. Vagy én már nem is értem. De ha jó a lemez amit ír (erősen kétlem), akkor is szó nélkül ki kell hogy cseréljék, mert nem olvassa vissza.
-
hzcs
senior tag
Nem minden olcsón vehető lemezt cmc gyárt. Ha jól tudom, a ritek is cmc-ritek alapú. A 4x-es ridisc G04, a 8x-os G05 alapú, ami sztem nem a rosszak közül való. Bár én Philipset is vettem, ami Fujifilm alapú, de a hatás ugyanaz: szar lesz.
Az fw-t meg frissítgesse a fene: ha tényleg hatásos lenne, a szarsung is azzal adná ki. Mert remélem nem az antiminőségre megy, de kétségkívül mindig ez sikerül neki.
Tényleg kéne valamit tenni, mert ez nem állapot hogy mindenkinek szar, mindenki szidja, mindenki szól a cégeknek hogy ez az író nem kóser, és ennek ellenére azt merészelik mondani pl szobatársamnak is, hoyg eddig senki nem panaszkodott rá.
Kéne linkeket gyűjteni ami ezekkel az írókkal foglalkozik és elküldeni a szervizeknek
Szerk: tényleg hatással lehet az íróprogi a megírt lemez minőségére? Én ezt hülyeségnek tartom, de nem kizárt. Nero 6.6.0.14-et használok, gyárilag is nerot adtak hozzá. Meggyónom bűnöm: ez crackes, de ennek ellenére nem cserélem le
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
A fene se érti ezt a mocsok írót. Amikor megírtam vele a filmet, 1-2 piros kocka volt az egész lemezen. Most újra nézem, de már egy halom sárga és piros kocka van. És még azt se lehet mondani hogy megkarcolódott vagy koszos lett, mert ki se lett véve az íróból.
EZT A SZENNYET...
szerk: ha valaki tud más lemezellenőrzőt a neróén kívül, kérem ossza meg.
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
A bluetooth érdekes állat. Valakinek gond nélkül felmegy (nekem), szobatársamnak is megállt 56%-nál. De újrarakta - nem emiatt - és utána egyszerre felmászott.
Mit írjak a chc-ről? Minden alapbeállításon megy. Régebben vitte a 800mhz-et a legkisebb feszültésgen, már megfagy. Így a defaulton hagytam, dinamic switchingen. Így is jó, a powerplay meg a minimumon van, cs-hez nem kell a kraft. A vinyó nekem alapon loud volt, de úgy is sokkal halkabb, mint a q025-ben lévő kerregő hitachi silenten.
Összefoglalva: a chc nekem alapon megy. -
hzcs
senior tag
Gari elég. Ha kéne a számla, igencsak nagy gondban lennék. Szériaszám meg semmi sincs rajta, de talán a gép típusa se, de arra nem esküszök meg. Atesóm neve van rajt, az is hibásan
Hát a szóközt is meg kéne nézetnem, mert néha nehezen reagál.
FW-t biztos nem frissítek.
Hol van olyan üzlet neten, ahol körül lehetne nézni slim írók ügyében? Magyar kéne. -
hzcs
senior tag
Én a firmwarefrissítést hanyagolnám. A szarból az sem csinál aranyat. Meg a gari miatt se. Cseréljék le normálisra.
Én is a J-set venném ha most vennék.
Újraindulás: Sajátgépre jobb gomb, tulajdonságok, speciális, indítás és helyreállítás, és vedd ki az automatikus újraindítást. Így látod mi a baja. Én memóhibára gyanakszom, mert ha kilép az msn-be játék közben, simán vissza lehet lépni. 1.6, Source, NFSMW, mindegyiknél működik. Xp Sp2-m van, az ME-s változat (a rip csapat neve). Nekem semmi gondom a Windowssal, igaz párszor már raktam újra, de csak azért mert a sulis cuccok eléggé behalasztották. Akkor is minden ment gyorsan (game, programok betöltődése), kivéve a windows indulást és leállást.
Apropó: szűz windowsnál hányszor megy el nektek az indulási volnal? Nekem legalább 5-ször. Ha minden driver fennt van. (q026h).
Az audio spdif-en 6 csatornás, de csak ott lehet kicsikarni. Sima csatin szterenyó.
Minek van rajt mikrofoncsati, ha van beépített mikrofon?
Már 61 órája megy egyfolytában a gép, torrentezik mint a gép -- és semmi rendellenesség. Bírja rendesen. CHC-val le van véve a freki, így alig kapcsol be. Nem is hallom, pedig itt van az ágyamnál. Vagy azért nem hallom, mert megy az asztali is?
(3000 MHz, Prescott, tehát nem halk).
Jani: az az anyagösszekopás amit korábban írtatok szerintem hülyeség
Ha minden jól megy, jövő héten írok a cégnek ahol vettem hogy mi a problémám, és hogy milyen íróra cserélik. -
hzcs
senior tag
Az enyém szar. A gyári író írt kb 10 dvd-t jól, a mostani, az 1-et. Nem szereti: Philips, Ridisc 4x, Ridisc 8x, Arita, Premium Grade. Ha tudnám hogy a németek másra cserélnék, szó nélkül vinném ki az osztrákokhoz ahol vettem.
-
hzcs
senior tag
Lenne 1 problémám. Van két darab A6VA. Mindkettőben aktív a kékfog. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a hálózati kapcsolatoknál a bluetooth kapcsolat csatlakoztatva legyen? Az Asusos (Toshibás) progival megy a fájlküldés és a többi, de nekem az kéne hogy ne írja ki, hogy egy hálózati kábel nem csatlakozik. Meg gondolom az másféle kapcsolat, mint a COM-os.
Az AV Remote Control az valójában mit csinál? Telefonnal lehet irányítani a gépet?
És hogy lehet azt beállítani, hogy kérjen kódot csatlakozásnál. Ne csatlakozhassanak hozzám úgy, hogy nem veszem észre. -
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #1543 üzenetére
Nekem sose ment. Elindult, de soha nem csatlakozott szerverekhez. Kézzel szedem az új cuccokat, ha van.
-
hzcs
senior tag
válasz
Louis Gara #1540 üzenetére
Nem éppen ez a gép, de 2 gigás centrino és 2 gigás centrino duo teszt:
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2648
Aki sokat renderel, vagy kódol, annak jó. Játéknál elenyésző a különbség, gondolom a vga miatt. -
hzcs
senior tag
válasz
extraktor #1538 üzenetére
De neked is A6V van? Mert szobatársam felhívta a rikvestet, ott meg azt mondták, hogy ebbe csak ilyen gagyi író megy, de ez szerintem hülyeség. A slim író az slim író. Én is mondtam hogy Matsushitát ha lehet.
Jani, reméljük a legjobbakatAnnyira csak nem szar a tsst, hogy még a windows se lássa...
Ja és a rikvest azt mondta, hogy nem visznek vissza ilyen írókat. Gondolom nem írnak vele dvd-t
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Me megint volt egy hívásom az NSE-hez. Mondtam, hogy a második dvd-t már rontotta. Erre a hölgy: küldjem be és kicserélik. Mondtam neki hogy jó lenne TSST-n kívül mást betenni, mert abból már elegem van. Matshitát kértem. Beküldöm, meglátjuk mi lesz.
-
hzcs
senior tag
Pedig én is mondtam nekik hogy a TSST nem jó, és viszem is vissza valamikor ha lesz időm és fogadják személyesen. A GLS lefagyasztja
-
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #1469 üzenetére
Nem d-maxod van? Az enyém is ugyanolyan gép mint a tied, nekem D-max van.
Más: Az új író ''rendesen'' megírta az első dvd-t, csak nem bírta visszaolvasni, más olvasónál jó. viszont a második már totálhulla. Semmi se olvassa be, kicsit se, fel se ismerik. És ha az alját nézzük, a réginél és az újnál is köröket ír. Különböző erősségű körök vannak az alján, mintha nem jól fókuszálna.
Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest