- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok,
az egyik fórumban olvastam vmi furcsaságot ami megzavart
Szóval nekem egy TUF 504GM laptopom van, amin az alsó burkolaton, a pontosan középen lévő csavar felett van egy átlátszó műanyag matrica. én azt hittem eddig, hogy az garanciális matrica, de állítólag nem.
Akkor most ennek a gépnek a házát megbonthatom garanciavesztés nélkül, ha pl M2es ssd-t szeretnék beletenni? -
oszi666
őstag
válasz
Tuomas #30453 üzenetére
Minden más működik.
Valami driver hiba lesz.
Van ez a gyors beállítások izé, amit az órától jobbra lévő üzenet ikonra kattintva lehet előhozni, nem tudom mi a neve. Ilyenek vannak, táblagép mód stb.
Itt pl látom az éjszakai fényt, de hiába kapcsolom be, nem történik semmi. Emlékeim szerint itt is lehetett állítani a fényerőt, de most nem találok ilyen beállítást, és a takarékos üzemmód beállítás meg szürke, még bekapcsolni sem lehet.
Fényerő beállítást pedig konkrétan sehol sem látok.
Megnyomom a windows gombot, bepötyögöm h fényerő, kidobja, hogy Könnyű kezelés-Fényerő beállításai, ahol minden más van csak fényerő nem.
fogalmam sincs hogy mi lehet, elvileg minden drivert feltettem amit csak találtam, a windows eredeti licencel fut. -
-
oszi666
őstag
válasz
Tuomas #30442 üzenetére
Ah elfelejtettem irni:
Ezeket a hotkeyes drivereket amikor megprobalom feltenni akkor azt irja hogy biztosan uninstallalni szeretnem-e oket. Hiaba nyomok ra az okra ha megegyszer futtatom akkor megint csak az uninstallt ajanlja fel. Kozben a program files asus mappaban nincs asus hotkey related semmiTsa-bika; koszi meglesem majd!
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Asus FX504GM gépemen újra húztam a windows 10et. Felraktam az összes drivert, és nem tudom a fényerőt állítgatni. Sem az FN+f7/f8 gombokkal, sem sehol, konkrétan nincs ilyen beállítás, plusz hiába kapcsolom be az éjszakai fényt, nem történik semmi.
Próbáltam ezt a dimmed light, meg adaptive light beállításokat kikapcsolni, de ilyen beállításokat sem látok.
Intel driverből raktam fel régebbit, teljesen letöröltem és hagytam, hogy a windows keressen magának, és felraktam az összeset amit találtam az asus honlapján semmi.
Tuti driver hiba, de képtelen vagyok rájönni melyik a baj.
Ugyanitt: van fn+F5 ami az overboost kombót takarja nálam valamiért ezt sem tudom ki-be kapcsolni.
Ötletek? -
oszi666
őstag
Sziasztok, valahányszor bebootol a laptopom, a bejelentkezés után egy GeneralTPCfg és egy AsMonStartupTask4.exe nevű valamik rendszergazdai jogosultságot kérnek, hogy futhassanak. Ezek mik, tud esetleg valaki valamit róluk? Asus keyboard driver mappában vannak. Avast, MalwareBytes és Adwcleaner sem érzékeli őket vírusnak vagy bármi rossznak. Igazából csak idegesítő hogy mindig felugrálnak.
Asus fx504 eredeti Win10 home-mal -
oszi666
őstag
sziasztok, a legutóbbi Nvidia driver update óta valami nagyon elromlott nálam. Egy Asus FX504 TUF, Nvidia 1060 6GB kártyás gépről van szó, eredeti Win10 Home-mal. A driver update óta három játéknál is (Civ6, Witcher3, BF1) borzalmasan felmelegszik a gép, és egy idő után egyszerűen kifagy, nem reagál semmire. Ez eddig nem volt, konkrétan a tegnapi driver frissites óta csinálja. Egyébként ha csak böngészek akkor nincs ilyen. Tényleg iszonyat forróra felmelegszik, de közben a venti állat módjára pörög. Más tapasztalt ilyet? Minden eredeti semmi kalóz cucc nincs (kiöregedtem már)
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy asus notebookot, és szeretnék beletenni plusz ramot illetve ssd-t. A cég akiktől rendeltem azt írták, hogy "A gyártói garancia csak akkor marad meg biztosan, ha a bővítést márkaszerviz végzi." Tehát én otthon nem cserélgethetem ezeket anélkül, hogy ne veszne el a garancia? Egy fx504ről van szó, szóval csak csavarozni kell a hátlapot, nem feszegetni meg ilyesmi.
A FixDirectet ajánlják mint márkaszervíz, amiről hát elég vegyesek hogy úgymondjam a vélemények. -
oszi666
őstag
Sziasztok szóval megvettem az Asus FX504GM-et és minden szipi szupi egyvalamit kivéve:
egyszerűen nem tudom a touchpadot működésre bírni. A driver amit le lehet tölteni nem tartalmaz exét, csak egy pnputil nevű alkalmazást amit elindítva nem történik semmi.
Az eszközkezelőben sem látom sehogyan. Ha bebootolok a bios beállításokba, ott van egér és tudom mozgatni a touchpaddel. Mégis mit csináljak? -
oszi666
őstag
Sziasztok!
Valami olcsóbb gamer notit szeretnék és a választásom egy Asus FX504GM-E4057-re esett.
Nekem nagyon bejönne mert 1060-as 6gigás nvidia kártya van benne, és 300k körül árulják.
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem a legjobb megoldás de:
-a gép nem lenne sokat hurcolászva
-a macskát figyelmeztettem, hogy ha csak ránéz az új jövevényre, kint fog aludni télen a gangon
-hely nincs egy komplett gépnek
-pénzem sincs a nulláról megint felépíteni egy gamer gépet monitorral billenccsel meg minden mással
-nem tartom magam casual gamernek, de őszintén szólva sosem a grafika volt nálam az elsődleges szempont. -A kártyából azért nem engednék mert ez még 3-4 év múlva is hoz majd egy számomra tökéletesen elfogadható szintet.A neten egy-két helyen rosszakat olvastam róla, hogy állítólag a hűtése rossz, és limitálva van a CPU is (utóbbi annyira nem érint engem szerinte). Én alapból nem az i7es, hanem az i5-8300H kivitelt néztem. Abban négy mag van, gondolom csak nem termel annyi hőt, még ha a TDP-je ugyanannyi is mint az i7-esnek. Néztem, hogy elvileg réz hőelvezető van benne (vagy olyan színűre színezett...) és két normálisnak tűnő ventillátor is, és elég sok helyen tudja beszívni/kifújni a levegőt.
esetleg erről van valakinek tapasztalata? -
oszi666
őstag
Sziasztok, Asus k53sv-n hogyan lehet beállítani a wake-on-lan-t? Teamvieweres távolról ébresztéshez kellene. Egyáltalán van ebben a laptopban ilyen funkció? Nem találtam róla egyelőre semmit. Win 7 van rajta. Amit a teamviewer ír manualban azokat mind beállítgattam, de a BIOSban nincs WOL amit lehetne kapcsolgatni csak a boot sorrendnél tudom hozzáadni a LAN-t. Második generációs core i processzor van benne, így olyan 2009 körülire tippelném a gépet.
Ötlet? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest